Sincere mulțumiri Ministrului Apărării Naționale

Sincere mulțumiri Ministrului Apărării Naționale

      Pe un drum lung si plin de obstacole, cu seriozitate, încredere și perseverență, ne-am continuat calea pentru a vedea cât mai curând  punerea în aplicare a Legii Veteranilor, Proiectului de Lege Pl-x nr.264/2019, privind recunoașterea meritelor personalului din cadrul sistemului de apărare, ordine publică și securitate, participant la misiuni și acțiuni militare în țară sau în afara teritoriului statului român.

       Vă reamintim că în data de 14 iulie aceasta a primit votul Camerei Deputaților, trimițându-o spre promulgare, la Președintele României, Klaus Werner Iohannis.

       Având în vedere că aplicarea legii va presupune noi sume prevăzute în bugetul de stat, aceasta va produce efecte după stabilirea normelor de aplicare, care vor fi elaborate în cele 180 de zile de după publicarea legii în Monitorul Oficial.

     Ca urmare a continuei susțineri a ministrului apărării naționale, domnul Nicolae Ionel Ciucă, care ne-a fost alături și ne-a susținut în activitățile demarate pe parcursul celor doi ani, Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” dorește să transmită mulțumiri cordiale pentru tot suportul și timpul oferit în identificarea celor mai bune soluții  pentru a se concretiza această Propunere de Lege, astfel încât, veteranii teatrelor de operații să beneficieze de drepturile pe care le prevede. Ați fost alături de noi și am demonstrat că: doar împreună putem reuși!

     Împreună susținem veteranii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *