Sucursala Ialomița – o nouă organigramă

Sucursala Ialomița – o nouă organigramă

     Ca urmare a demisiei înaintate de președintele numit și votat în cadrul Adunării Generale, s-a decis întrunirea unei delegații a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir”, formată din președintele acesteia, Marius Apostol, vicepreședinte, Robert Jugănaru, președintele comisiei de cenzori, Ionel Nițu și director secretariat, Mihaela Dumitru, luând parte la înaintarea noilor propuneri și la votarea acestora în cadrul sucursalei Ialomița.
     De astăzi, 2 septembrie 2020, îndeplinește atribuțiile ce-i revin funcției de președinte, Valentin Pană, care va coordona activitatea sucursalei alături de vicepreședinții, Monica Rusen, Ionel Grigore și Marian Filipoiu, iar funcția de secretar/casier să o îndeplinească Mircea Cojocaru.
    Totodată, în cadrul întâlnirii au fost puse în discuție și problemele întâmpinate și semnalate de cei pe care îi reprezentăm.
   Profitând de această întâlnire s-au stabilit și viitoarele obiective ale acestei sucursale.
   Analizând evoluția pe care a cunoscut-o sucursala Ialomița, constatăm că tot mai mulți aleg să ni se alăture , înțelegând că împreună vom reuși.

AMVVD #ÎMPREUNĂ_SUNTEM_MAI_PUTERNICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *