Veteranii din teatrele de operaţii, respectaţi de edilul Municipiului Bacău

Veteranii din teatrele de operaţii, respectaţi de edilul Municipiului Bacău

Primarul Bacăului, domnul Cosmin Necula a primit, cu drag și sufletul deschis, astăzi, 8 Aprilie, delegația Asociaţiei Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilităţi din Teatrele de Operaţii (AMVVD), condusă de preşedintele Marius Apostol.
Discuţia a atins, printre altele, trei teme deosebit de importante:
– identificarea unui spaţiu în care Sucursala AMVVD Bacău (înfiinţată în anul 2015) să îşi desfăşoare activitatea în municipiul Bacău;
– locuri de parcare gratuite pe baza unei legitimații oferite de primărie pentru membrii Asociației AMVVD;
– organizarea unui concert caritabil, cu strângere de fonduri, pentru continuarea construirii Centrului de Recuperare şi Refacere de la Mănăstirea Dealu, Târgoviște atât de necesar militarilor care au dobândit diferite afecțiuni în urma misiunilor executate în teatrele de operaţii.
„Mi-a făcut o reală plăcere să discut voi, sunteți oameni deosebiţi, care şi-au riscat propria viaţă pentru a apăra alte vieţi, în misiuni operative din afara graniţelor ţării şi îmi doresc din tot sufletul să vă ofer tot sprijinul de care aveți nevoie, pentru rezolvarea problemelor de care mi-ați vorbit. În primul rând, vreau să dau o mâna de ajutor. Încerc, pe cât posibil, ca tineretul să înțeleagă nevoia României de a avea armată, apărare. Începem prin a le pune la dispoziție membrilor AMVVD un spațiu pentru desfășurarea activității și apoi să vă ajut cu organizarea spectacolului caritabil  „Suflet de erou” care ar urma să fie pe data de 6 septembrie. Trebuie să ne promovăm eroii, Armata Română, militarii veterani și militarii. Aveți tot respectul nostru. Sper să pot spune că la recuperarea celor care, prin faptele lor de vitejie, au făcut cinste României au contribuit și cetățenii din orașul lui Bacovia prin ajutorul instituției pe care o conduc. Este rândul nostru să arătăm că se poate, prin implicare și dăruire, să schimbăm mentalități și să facem fapte bune, pentru cei care au nevoie de ajutorul nostru”, ne-a spus edilul Municipiului Bacău strângându-ne mâna la plecare.
Rămâneți pe recepție, vizitele continuă.
Onoare și respect!
Împreună susținem Veteranii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *