Vizită de lucru în sucursala A.M.V.V.D Prahova

Vizită de lucru în sucursala A.M.V.V.D Prahova


     O delegație a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf.Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” formată din președintele asociației, Marius Apostol, prim-vicepreședintele Dan Cosma, vicepreședintele Mircea Batschi și președintele comisiei de cenzori, Ionel Nițu,  a fost prezentă la mai multe activități din afara Bucureștiului.

        Așa cum nu de puține ori ne-am dedicat și sacrificat timpul liber, ziua de sâmbătă, 6 februarie 2021, începând cu orele 11:00, ne-am dedicat-o ședinței comune a Convenției „Suntem împreună Garnizoana Ploiești”, organizată la Cercul Militar Ploiești.
Totodată, am găsit oportună această ocazie de a onora invitația sucursalei A.M.V.V.D Prahova, în vederea stabilirii viitoarelor activități, precum și demarararea procedurilor de obținere a unui sediu care să răspundă nevoilor desfășurării activității sucursalei.

        Gazdele întâlnirii de astăzi au fost: președintele sucursalei A.M.V.V.D Prahova, Norocel Manta, vicepreședinții, Gabriela Manea și Octavian Sârghie, precum și secretarul sucursalei, Victor Jianu.

        Am fost încântați să găsim și aici o echipă determinată și implicată în activitatea pe care o desfășoară, dovadă interesul a multor militari de a se alătura marii familii A.M.V.V.D.

        Mulțumită întâlnirii de astăzi s-au pus în dezbatere și problemele legate de întârzierea normele metodologice de aplicare și implementare a Legii 168/2020, privind recunoașterea meritelor veteranilor din teatrele de operații, inclusiv din structurile M.A.I.

     Mânați de dorința de a face și mai mult, avem convingerea soluționării problemelor întâmpinate de veteranii teatrelor de operații ai M.A.I și îi asigurăm de întreaga noastră implicare pentru a asigura punerea în aplicare, cât mai grabnic, și pentru această categorie de beneficiari.

     Împreună suntem mai puternici!💪
     🇹🇩Împreună vom reuși!🇹🇩

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *