Zile de sărbătoare în  Cetatea Întemeietorilor de Țară – Câmpulung Muscel

Zile de sărbătoare în Cetatea Întemeietorilor de Țară – Câmpulung Muscel

În perioada 18 – 21 iulie, în prima reședință domnească din Țara Românească, se sărbătoresc zilele orașului-municipiu Câmpulung Muscel.

La un asemenea eveniment atât de amplu au reușit să fie prezenți și membrii sucursalei Câmpulung împreună cu familiile. Președintele sucursalei Câmpulung – Marius Ionescu alături de vicepreședintele sucursalei – Valeriu Dragomir venit cu soția, Catalina Dragomir (și ea membră a sucursalei  AMVVD Câmpulung),  și casierul sucursalei – Gheorghe Ion s-au pregătit și au făcut din această zi de sărbătoare una de neuitat pentru toți cei care au fost prezenți. Și Ionuț Butoi – membru de onoare al AMVVD  împreună cu soția, Georgeta Butoi, au ținut să le fie alături și să-i susțină. Sucursala AMVVD Câmpulung a demonstrat încă o dată că „luptă” împreună cu toți camarazii la dezvoltarea și cunoașterea a ceea ce-și doresc, a ceea ce au în suflet.

Scopul prezenței acestora la un eveniment atât de important este de a duce mesajul Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir” în rândul civililor și nu numai, de a conștientiza importanța sacrificiul  veteranilor din Armata Română și importanța concretizării marelui vis – primul Centru de Refacere și Recuperare pentru Veterani.

AMVVD încearcă să își prezinte cauza de fiecare dată când i se dă șansa, să militeze prin orice mijloace ca mesajul să fie auzit și înțeles.

Simțim că nu luptăm pentru o cauză pierdută când vedem atâția oameni care vin alături de marea familie AMVVD.

Veteranii alături de noi, noi alături de veterani!

ÎMPREUNĂ SUSȚINEM VETERANII!

#AMVVD

#AMVVD-CÂMPULUNG

#CRRV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *