AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Direcționează 20% către AMVVD

DISTRIBUIE

Potrivit reglementărilor Codului Fiscal, în cazul în care reprezentați o societate comercială care plătește impozit pe profit sau o microîntreprindere, puteți sponsoriza Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități pentru a definitiva primul Centru de Recuperare și Refacere pentru Veterani. Asociația este înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă reduceri fiscale, conform Legii nr. 32/1994 – cu modificările și completările ulterioare.  Până la 31 decembrie 2021, puteți sponsoriza și ajuta Asociația în demersurile sale, fără costuri pentru dumneavoastră, în baza unui contract de sponsorizare pe care îl puteți descărca de aici:

CONTRACT DE SPONSORIZARE

Ca și societate comercială plătitoare de impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime, 0,75% din cifra de afaceri sau 20% din impozitul pe profit datorat;

Ca și microîntreprindere, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul IV, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru.

DE CE SPONSORIZARE PENTRU CENTRUL DE REFACERE ȘI RECUPERERE PENTRU VETERANI?

Pentru că NU există și pentru că personalul
sistemului național de apărare are nevoie de el!

Centrul de Recuperare și Refacere al Veteranilor de la Mănăstirea Dealu-Târgoviște, aflat acum în faza de construcție, este menit a oferi suport medical și psihologic, fizioterapie, kinetoterapie, recuperare motorie și psihologică pentru întregul personal angajat în Sistemul de Securitate Națională sau pensionat (în rezervă) și pentru familiile acestora.

În urma unor evenimente neplăcute din viață, veterani, militari, polițiști, pompieri sau polițiști de penitenciare vor avea parte de tratamente de recuperare la standarde europene la noi în țară având posibilitatea de a se afla la tratament alaturi de familie. Pentru atingerea acestui deziderat, etajul I al clădirii este stabilit în proiect ca fiind camere de cazare de tip hotel, cu paturi duble. Acest proiect a fost gândit astfel încât beneficiarii să se simtă exact ca în concediu, beneficiind de relaxare, spații pentru diverse activități recreative, bună dispoziție, toate acestea ajutând la recuperarea eficientă a acestora.