AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Oferte AMVVD

DISTRIBUIE

Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități a negociat pentru dumneavoastră oferte cu societăți comerciale și asociații lucrative de pe teritoriul național, cu beneficii pe plan național sau local. Aceste oferte și implicit contractele sau acordurile de colaborare pot fi accesate în secțiunile specifice, nivel NATIONAL sau LOCAL, prin accesarea meniului corespunzător.

* Reducere 15% la apa plata

Contractul incheiat cu SC AQUAMAN DELIVERY SRL: PAGINA 1, PAGINA 2, PAGINA 3

OFERTA PRET

* Protocol de colaborare cu KINO MED CENTER

Finalul de săptămână nu este un motiv de a ne relaxa, de aceea nu lăsăm pe altă zi, ce putem face astăzi. Dimpotrivă, am considerat prielnic să mai încheiem un protocol de colaborare, care să răspundă nevoilor celor pe care îi reprezentăm, astfel că, vineri, 20 noiembrie 2020, s-au pus bazele unui benefic protocol cu SC KINO MED CENTER SRL.
Până la finalizarea centrului de recuperare și refacere, care va răspunde pe deplin nevoilor militarilor veterani, din punct de vedere medical, ne asumăm responsabilitatea de a suplini și oferi, prin parteneriatele specifice, serviciile de care au nevoie.
Prin prezentul protocol de colaborare am reușit să obținem gratuitate la servicii privind sănătatea umană, consult ortopedic și de recuperare, precum și proceduri specifice de kinetoterapie și fizioterapie:
– terapie de recuperare medicală delicată și noninvazivă ca formulă unică de reechilibrare neuro-musculară activând asupra sistemului nervos, la nivel structural și muscular, cât și prin sistemul circulator și limfatic cu scopul de a eficientiza tratarea afecțiunilor interne si reducerea duratei convalescenței,
– alte terapii non-invazive complementare, alternative, care vor fi alese exclusiv și aplicate de către terapeut, după caz, fiecărui pacient, în limita timpului disponibil.
Protocolul prevede gratuitatea serviciilor amintite în limita a 2 beneficiari/ săptămână. Serviciile medicale sunt oferite în str. Valeriu Braniște, nr.37-39, de luni până vineri, în intervalul orar 07.30- 21.30 . Solicitanții trebuie sa aibă legitimația vizată la zi.
Conștienți de perioada apăsătoare pe care o parcurgem, de greutățile vremurilor, de neliniștile create, venim, în limita resurselor de care dispunem, să oferim alinare, liniște și suport celor care au nevoie.
Nu rămânem nepăsători!
Împreună vom reuși!