Vizită în garnizoana Arad

Vizită în garnizoana Arad

Vizitele în garnizoanele țării au continuat, astăzi în garnizoana Arad, la Batalionul 191 infanterie ” Colonel Radu Golescu „. Delegația AMVVD formată din Dan Cosma, Iuliana Wolf, Mariana Constantinovici și Nelu Maican a fost primită într-un cadru încărcat de însemnătate istorică deosebită și anume pe platoul din fața Cetății Aradului. Delegația a fost primită de către comandantul unității, lt-col. Ioniță Mihai ( vicepreședinte AMVVD sucursala Arad ) , Dumitru Marian ( președinte AMVVD sucursala Arad ) și de Stan Cristinel ( secretar AMVVD sucursala Arad ) .
Au fost prezentate aspecte referitoare la activitățile desfășurate de asociație, centrul de recuperare, reabilitare și refacere de la Târgoviște, noua lege a veteranilor și beneficiile de a face parte din AMVVD.
Membrii sucursalei au primit din partea reprezentanților asociației insigne AMVVD. Am fost asigurați de către comandant de tot sprijinul lui pentru dezvoltarea sucursalei și atragerea de noi membrii și o mare parte din cei prezenți și-au manifestat intenția de a veni alături de AMVVD.
Rămâneți pe recepție, vizitele vor continua.
Onoare și respect.
Împreună susținem Veteranii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *