AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Delegația AMVVD a ajuns în Oradea la ședința de lucru și validarea alegerilor pentru conducerea sucursalei

DISTRIBUIE

Delegația Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie- Izvorâtorul de Mir”, formată din membrii CD AMVVD: Marius Apostol – președinte și vicepreședinții coordonatori – Ion Maican și Cristian Guștere a ajuns la Oradea pentru a participa la ședința sucursalei și a valida noile alegeri în Consiliul de Conducere al AMVVD ORADEA.

Au fost dezbătute mai multe subiecte și s-au stabilit câteva detalii privind următoarele activități ce se vor desfășura atât de Ziua Armatei (25 octombrie), cât și de Ziua Veteranilor TO (11 noiembrie).

Alături membrii AMVVD Oradea delegația de la București a participat la alegerea președintelui sucursalei și a Consiliului de Conducere. După prezentarea activitații președintelui sucursalei Daniel Tănase, în cei patru ani de mandat, și a propunerilor pentru conducerea sucursalei s-a votat astfel:

PREȘRDINTE AMVVD ORADEA
DANIEL CONSTANTIN TĂNASE – al doilea mandat

Vicepreședinți sucursală
Băliban Petru – al doilea mandat
Lascău Lucian
Vașadi Alin – relația cu societatea civilă
Romocia Mircea

Secretar
Opre Florin

Casier
Morar Ovidiu

După mai bine de două ore de dezbateri și hotărâri la sfârșitul ședintei, la ultimul punct de pe ordinea de zi, s-au aprobat noi cereri de adeziune

Urăm, și pe această cale, succes și cât mai multe realizări, noii echipe.

ONOARE ȘI RESPECT!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.