AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

11 Noiembrie – ZIUA VETERANILOR TEATRELOR DE OPERAȚII. ONOR LA VETERANII TO!

DISTRIBUIE

Ziua de 11 noiembrie are o însemnătate aparte pentru toată Armata României. reprezintă Ziua Veteranilor din Teatrele de Operații, o aniversare instituită, prin lege, în anul 2014.

Cel mai mare câștig al participării noastre la misiunile din în teatrele de operații și în special din Afganistan, este experiența câștigată în mod direct, de către toți militari rotiți în aceste teatre de război. Câștig care se reflectă astăzi în pregătirea de luptă a soldaților profesioniști, a subofițerilor și ofițerilor veterani și în capacitatea de interoperabilitate a structurilor militare cu forțele aliate. Nu în ultimul rând, militarii români participanți la misiunile internaționale, s-au demonstrat a fi cei mai buni ambasadori ai României, atrăgând respectul națiunilor aliate alături de care au servit și au făcut ca Armata României să fie apreciată pretutindeni.

11 Noiembrie este ziua în care onorăm faptele de vitejie ale camarazilor noștri este o zi de sărbătoare dar și de comemorare, pentru militarii participanți la misiunile din teatrele de operații executate de Armata României. Cinstim sacrificiul militarilor răniți și ne înclinăm cu respect față de cei care au plătit cu viața.

Manifestări de comemorare vor avea loc atât la Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani, cât și în garnizoanele din țară.

Asociaţia Militarilor Veterani Şi Veteranilor Cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul De Mir” (AMVVD) se pregătește a omagia și sărbători ZIUA VETERANILOR TO – 11 noiembrie, la Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani (CRRV) , de lângă Mănăstirea Dealu, începând cu orele 14.00.

Vă așteptăm alături de noi, cu mic cu mare, de la militar la civil, de la adult la copil pentru a ne cinsti așa cum se cuvine EROII NEAMULUI ROMÂNESC și DATINA STRĂBUNĂ, memoria militarilor români ai teatrelor de operații care s-au jertfit sub drapelul României prin sfințirea TROIȚEI EROILOR TO din curtea CRRV- AMVVD, respectul de neam și cultură. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.