AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

5 ani de pensie și sute de realizări la conducerea AMVVD

DISTRIBUIE

Acum cinci ani, când a iesit la pensie, se scria despre el că a este omul care a scos cuvântul imposibil din DEX.
Vă mai aduceți aminte articolul? Dacă nu vă aduceți aminte, îl puteți citi aici: https://www.amvvd.ro/omul-care-a-sters-cuvantul-imposibil-din-dex/

Atunci scriam că, m-am molipsit și eu de mania contrazicerii: „ Vă contrazic, domnule Apostol, nu veți putea renunța niciodată la lupta pentru camarazii dumneavoastră. Spun asta pentru că vă cunosc! Omul care resimte fizic orice jignire adusă militarilor, care luptă pentru înființarea unui Centru pentru recuperarea militarilor veterani și veteranilor cu dizabilități, care pierde mai multe ore dintr-o zi pentru asociație decât pentru familia sa, nu poate fi capabil să renunțe. Vă contrazic! (…) Omul care a scos cuvântul ”imposibil” din DEX-ul sufletului său nu va fi niciodată în retragere! Mai degrabă cred că va spune „Pe aici nu se trece”!

Și am avut dreptate. Oricât de mult au încercat alții să-l facă să renunțe, să-l oprească din drum, nu s-a putut și nici nu se va putea. Continuă și azi, mai înverșunat ca ieri, să facă diverse activități pentru a aduce o rază de speranță în sufletele semenilor. Are alături de el, în asociația în care de la civil la general toți sunt voluntari, o echipă care-l susține și care nu se dă batută în ciuda multor piedici. Au reușit să înțeleagă că, a fi A.M.V.V.D.-ist nu înseamnă câștig bănesc, dezbinare, ură sau răutate. A fi A.M.V.V.D.-ist înseamnă mulțumire sufletească după ce ai primit un zâmbet, o felicitare, o strângere de mână, două cuvinte simple: ONOARE ȘI RESPECT după multe ore de muncă, sacrificii!

Avem onoarea să vă salutăm, veterane Marius Apostol! Vă urăm și acum pensie lungă, sănătate, putere și multe realizări, domnule președinte!

ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.