AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

A.M.V.V.D. Prahova continuă povestea compasiunii față de semeni, fiind aproape de cei ce au nevoie de alinare

DISTRIBUIE

Dacă este 15 decembrie, atunci este joi, o zi numai buna de făcut fapte bune, ca de altfel toate zilele săptămânii.

Astea fiind spuse, AMVVD Prahova cu domnul Manta Norocel Florin având frâiele veteranilor, a plecat prin comunitate să vestească spiritul sărbătorilor. Om gospodar și cu grijă față de semeni, a strâns în jurul lui alți prieteni cu suflet mare, au pus mână de la mână și au pregătit câte ceva pentru a aduce bucurie în sânul unor familii ce susțin cu greu efortul de a avea în grijă persoane cu nevoi speciale.

Prima oprire a fost în Ploiești unde un copilaș a primit cu bucurie și inocență, darurile pregătite de veteranii cu suflet mare. Întâlnirea a fost călduroasă și emoționantă, poate puțin prea mult pentru sufletul lor întărit de greutățile și privațiunile pe care le-au îndurat pe timpul aplicațiilor și misiunilor din teatrele de operații, când încă erau în serviciul activ al armatei.

Vorbind cu Florin Manta, ne-a spus răspicat că în AMVVD nimeni nu rămâne în urmă și deci nu putea să lipsească din casa unui fost camarad din Boldești, care a suferit multiple intervenții medicale cu consecințe grave asupra capacității sale locomotorii. El consideră că faptele bune, de compasiune și sprijin pentru cei în suferință, ar trebui să fie o constantă și nu ar trebui explicate.

Cei care doresc să ajute și să fie alături de familii în suferință, se pot adresa Departamentului Secretariat al A.M.V.V.D. la numărul de telefon 0770.419.899.

Frumoasa poveste a spiritului de veteran, merge mai departe!

ONOARE ȘI RESPECT!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.