AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Am încheiat ediția a VI-a a concursului de pescuit sportiv PESCARUL VETERAN, în aceeași notă de voie bună, alături de membrii AMVVD din țară și veteranii de la UNVRI din Republica Moldova

DISTRIBUIE

Anul acesta, a VI-a ediție a concursului Pescarul veteran, organizat de Asociația Militarilor  Veterani și Veteranilor cu Dizabilități Sfântul Mare Mucenic Dimitrie – Izvoratorul de Mir, a avut loc la BALTA MARE COJEȘTI, Călărași.

Pe cei mai mulți concurenți zorii zilei i-au găsit pe baltă, pregătindu-și ustensilele de pescuit. După tragerea la sorți, atmosfera s-a animat, componenții celor 26 de echipe s-au îndreptat către locurile scrise pe bilețelele extrase.

Respectându-se programul dinainte stabilit, la ora 7.00 s-a dat comanda Start! Fir întins! Astfel, competiția a început și timpul s-a scurs foarte repede, cu glume pescărești, vizite între vecini, întrerupte, din când în când, de exclamații de bucurie, atunci când în undiță se prindea un pește mai mare.

S-au desfăcut umbrele și scaune pliante, s-au improvizat adăposturi. De fapt, până la orele 17.00, soarele le-a zâmbit concurenților, revărsându-și asupra lor razele arzătoare după care au căzut câțiva stropi de ploaie ceea ce ne-a adus bogăție. Bogăția unei amintiri de neuitat.

Delegația din Republica Moldova de la Uniunea Naţională a Veteranilor Războiului pentru Independenţă (UNVRI) formată din: Radu Prisac, șeful departamentului pentru relații cu veteranii R.M., Neculai Girbu, Tudor Sacaliuc Ovidiu, Galagan Iurii Bostan, Flavius Victor Dragomir, Pușcă Sorin Florea, Daniel M. Lixandru, și-a ocupat și ea standurile și a intrat în atmosfera de pe balta pusă la dispoziție de patronul Florea Ștefan.


Ziua s-a încheiat, ca de obicei, într-o atmosferă plină de voioșie, iar spre deliciul participanților a fost tombola A.M.V.V.D., organizată pentru prima oară, dar nu înainte de premiere.

Cantitatea totală a peștelui prins pe BALTA MARE COJEȘTI a fost de 93,600kg.


Captura cea mai mare a fost prinsă de Moise Laurențiu și Necula Renato

Cel mai mic pescar: Jascau Emma

Loc1: Costache Adrian și Costache Andu
Loc 2: Anghel Florentin și Anghel Mihail secondați de Anghel Nicolae
Loc 3: Apostol Dumitru și Apostol Cristian secondați de Apostol Catalina

Arbitrajul a fost susținut de cei de la PESCAR PE ORICE VREME, prietenii asociației: Pănescu Cristian Emil,
Pănescu Elisabeta Laura și Liche Popa Damiano Mario.

La finalul zilei, președintele AMVVD, Marius Apostol, a declarat: Sper că am reușit și la această ediție a concursului PESCARUL VETERAN să oferim atât camarazilor noștri, militari veterani din teatrele de operații, cât și oaspeților noștri din Republica Moldova și din presa națională șansa de a se bucura de o zi de relaxare, în compania celor dragi, a prietenilor și a familiilor.  Sperăm ca pe viitor să vă avem iar aproape și să ne distrăm cel puțin la fel.

Pentru acest eveniment reușit dorim să mulțumim, în egală măsură, sponsorilor: Arrow International; Claumar; Black Fish; Natural Carp; Pavel Tulcea; Proangler; Crama Oprisor; Niran Co. Products SRL; Salvarea Lixmed, veteranilor de la Uniunea Naţională a Veteranilor Războiului pentru Independenţă (UNVRI)Republica Moldova, jurnaliștilor prezenți, motocicliștilor VTO B2 RIDERS și, nu în ultimul rând, camarazilor din țară și din București.

ÎMPREUNĂ SUSȚINEM VETERANII!! ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.