AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Analiză, bilanț și alegerea Consiliului de conducere la Sucursala A.M.V.V.D. Bistrița

DISTRIBUIE

În cadrul deplasării pe care o desfășoară la sucursalele A.M.V.V.D. din nordul tării, delegația Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități “Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir”, formată din președintele asociației – domnul Marius APOSTOL, vicepreședinții coordonatori Iulius ONICA și Cristian GUȘTERE, a participat miercuri 25.01.2023, la întâlnirea cu membrii sucursalei A.M.V.V.D. Bistrița și militarii unităților din componența Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore BALAN”.
În prezența a peste 500 de persoane, au fost prezentate principalele proiecte ale A.M.V.V.D., Planul cu principalele activități ale A.M.V.V.D. pe anul 2023, Legea nr. 168/2020, cu beneficiile ei, proiectul noului Statut al cadrelor militare și proiectul de realizare a Centrului de Refacere și Recuperare pentru Veterani.
Întâlnirea organizată la sediul Sucursalei A.M.V.V.D. Bistrița din incinta Cercului Militar din Bistrița a fost prilejuită de desfășurarea Adunării Generale, pentru alegerea Consiliului de conducere, a președintelui organizației județene a A.M.V.V.D. în persoana dl. Nicolae PAȚAINEA, precum și un bun prilej pentru analiză, bilanț și nu în ultimul rând pentru proiecte de viitor în care primează nevoile, bunăstarea și valorile militarilor veterani.
“Unitatea, devotamentul și camaraderia sunt valori care ne unesc! Felicitări și mult success în activitate noului Consiliu de conducere și a președintelui Sucursalei A.M.V.V.D. Bistrița!” – dl. Marius APOSTOL, președintele A.M.V.V.D.
Dl. Nicolae PAȚAINEA a oferit conducerii centrale a A.M.V.V.D., câteva simboluri de suflet și promisiunea că mereu bistrițenii vor fi acolo unde va fi nevoie.

ONOARE ȘI RESPECT!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.