AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Astăzi, „Ora Armatei” cu președintele AMVVD

DISTRIBUIE

De câteva zile, președintele Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” (AMVVD), Marius Apostol se împarte între coordonarea de ajutoare pentru refugiații din Ucraina și invitațiile primite de la jurnaliști.

Ca militar veteran rănit și președinte al unei asociații care, încă de la început, s-a implicat în activități umanitare este deseori solicitat a-și spune punctul de vedere. Astfel, incearcă, pe cât posibil, să rezolve și să răspundă prezent oriunde este nevoie de el.

Încă de dimineață, de la prima oră a fost la sediul AMVVD, a rezolvat unele probleme apărute și, împreună cu vicepreședintele AMVVD Iulius Onica, a plecat spre două redacții, la două emisiuni: „Ora Armatei” realizată de Sonia Raicu și la Centrul Cultural Nicolae Bălcescu la emisinea realizată de Adriana Barbu, pentru a onora invitațile primite și a răspunde întrebărilor jurnaliștilor.

Subiectele abordate au fost, în special, despre activitatea asociației: acțiunile umanitare pentru refugiații din Ucraina; celula de sprijin formată la nivel național a AMVVD: efortul depus de membrii asociației; asigurarea resurselor financiare din fondurile proprii ale AMVVD; asigurarea voluntariatului in toate punctele de trecere a frontierei. S-a mai discutat și despre războiul din Ucraina produce haos și victime, orori și disperare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.