AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Comunicat nr.5 – simpatizanților AMVVD și nu numai

DISTRIBUIE

Dacă doriți să sprijiniți Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități în demersurile sale de a definitiva primul Centru de Recuperare și Refacere pentru Veterani și reprezentați o societate comercială care plătește impozit pe profit sau o microîntreprindere, o puteți face respectând prevederile Codului Fiscal, sponsorizând Asociația astfel:

  • ca și societate comercială plătitoare de impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime, 0,75% din cifra de afaceri sau 20% din impozitul pe profit datorat;
  • ca și microîntreprindere, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul IV, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru.
Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani

Asociația este înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă reduceri fiscale, conform Legii nr. 32/1994 – cu modificările și completările ulterioare.  Până la 31 decembrie 2021, puteți sponsoriza și ajuta Asociația în demersurile sale, fără costuri pentru dumneavoastră, în baza unui contract de sponsorizare pe care îl puteți descărca de pe pagina Asociației dedicată: direcționeaza 20% din impozitul pe profit către AMVVD

Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani (CRRV)

Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani (CRRV) de la Mănăstirea Dealu-Târgoviște, aflat acum în faza de construcție, este menit a oferi suport medical și psihologic, fizioterapie, kinetoterapie, recuperare motorie și psihologică pentru întregul personal angajat în Sistemul Național de Apărare, Ordine publică și Siguranță Națională sau pensionat (în rezervă) și pentru familiile acestora.

În urma unor evenimente neplăcute din viață, veterani, militari, polițiști, pompieri sau polițiști de penitenciare vor avea parte de tratamente de recuperare la standarde europene la noi în țară având posibilitatea de a se afla la tratament alaturi de familie. Pentru atingerea acestui deziderat, etajul I al clădirii este stabilit în proiect ca fiind camere de cazare de tip hotel, cu paturi duble. Acest proiect a fost gândit astfel încât beneficiarii să se simtă exact ca în concediu, beneficiind de relaxare, spații pentru diverse activități recreative, bună dispoziție, toate acestea ajutând la recuperarea eficientă a acestora.

Împreună suntem mai puternici!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.