AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

LICITAȚIA CARITABILĂ ”PENTRU CEI RĂMAȘI”- PREZENTARE PRODUSE – 5

DISTRIBUIE

În anul 2019, generalul-locotenent, la acel moment, Nicolae Ionel Ciucă, oferă Asociației Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilități un coin personalizat cu cutie de transport îmbrăcat în catifea pe care îl oferim pe 11 noiembrie spre licitare.

Preț pornire licitație 50Euro

În anul 2020, generalul Nicolae Ionel Ciucă oferă Asociației Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilități o plachetă aurită personalizată, cu cutie de transport îmbrăcată în catifea, în semn de respect pentru activitatea militarilor veterani. Pentru cauza Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani, asociația o oferă spre licitare în data de 11.11.2021, între orele 18.00-22.00

Preț pornire licitație 50Euro

În anul 2020, în calitatea sa de ministru de această dată, generalul Nicolae Ionel Ciucă, în semn de respect față de jertfa de sânge oferită de militarii români în teatrele de operații, oferă Asociației o placheta aurita personalizată, pe care o oferim la licitare avand ca și obiectiv realizarea primului Centru de Recuperare și Refacere pentru Veterani.

Preț pornire licitație 50 Euro

Deși, probabil, nu are un autor cunoscut, sculptura în lemn oferită spre licitare, intitulată ”Bătrânețe” expune trecutul și prezentul vieții, neștiind însă dacă în față se așterne un viitor frumos. De la alegera lemnului, a uneltelor de lucru, sculptura vine să scoată la iveală sufletul și arta meseriașului. ”Trebuie să știi a vorbi cu lemnul. Eu nu am stricat niciodată o bucată de lemn ca să fac un lucru mărunt”, spunea un mare meșter din zona Lăpușului.

Preț pornire licitație 50 Euro

Din meandrele creației un artist a scos un tablou ale cărui origini nu le cunoaștem însă, el poate limpezi ochii oaspeților ce vă intră în casă dacă licitati de Ziua Veteranilor din Teatrele de Operații.

Preț pornire licitație 70 Euro

Fondată în 1928 de către un grup de muncitori de la Atelierele Grivița sub numele de Asociația Culturală și Sportivă CFR Rapid, FC Rapid a adunat de a lungul istoriei ca și club unii din cei mai fideli suporteri. Pentru ei si nu numai, ne a fost oferit pentru a fi scos la licitație un tricou de colecție, înrămat, al echipei Rapid București din anul 1991.

Preț pornire licitație 80 Euro

Licitația va avea loc în data de 11.11.2021, cu ocazia Zilei Veteranilor din teatrele de operații, începând cu orele 18.00 până la orele 22.00, și se va desfășura online, pe site-ul AMVVD, telefonic la numerele: 0752581558 sau 0770419899 și prin e-mail, la adresa licitatie.amvvd@gmail.com.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Un gând despre “LICITAȚIA CARITABILĂ ”PENTRU CEI RĂMAȘI”- PREZENTARE PRODUSE – 5”