AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Muncim, nu ne oprim!

DISTRIBUIE

Astăzi, 12.04.2022, a avut loc ședința Consiliului Director al Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități. Aceasta a fost convocată pentru data de 12.04.2022, orele 17.00 prin afişarea convocatorului pe site-ul asociaţiei şi/sau prin e-mail.
Primul subiect al ședinței l-a constituit propunerea Președintelui AMVVD cu privire la desfășurarea evenimentului „Pescarul Veteran”, ediția a VI-a, la Balta Mare Cojești din comuna Cojești, județul Călărași, în perioada 16-17.07.2022, începând cu ora 07.00.
În continuare, s-au discutat propunerile președintelui AMVVD Marius APOSTOL cu privire la pregătirea spectacolului organizat de asociație sub numele „Young Veterans Fest”, ediția a II-a, ce se va desfășura în Parcul Dumbrava din municipiul Călărași, în perioada 25-26.06.2022, precum și detalii despre înaintarea documentelor către Șeful Statului Major al Apărării pentru asigurarea fanfarei și a Team Drill din cadrul Brigăzii 30 Gardă ”Mihai Viteazul” și către Dan HELCIUG și Nae NICULAE pentru a participa la spectacolul organizat de asociație.

De asemenea, s-a stabilit participarea copiilor orfani și cu dizabilitatăți de la Departamentul de Asistență Socială „Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica” din orașul Roșiorii de Vede, Episcopia Teleorman pentru a le oferi o lecție de istorie, la acitivitatea asociației ce este cuprinsă în planul principal de activități pe 2022, inclusiv concurs de AIRSOFT și vizitarea obiectivelor turistice din orașul Târgoviște.
În final, pe lângă aprobarea de noi cereri de adeziune, s-a discutat participarea domnului Marius APOSTOL la „Conferința de lansare a proiectului 21-COP-0012 Combat Mindset Training for Military Students (CoMind), organizată în orașul Brașov”, din data de 20.04.2022, ora 10:00, acesta fiind invitat de către Academia Forțelor Aeriene „Herni Coandă”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.