AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Noi hotărâri în ședința Consiliului Director al AMVVD

DISTRIBUIE

Astăzi, 23.11.2022, a avut loc ședința Consiliului Director al Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir”, în care s-au stabilit următoarele:

  • Detaliile organizatorice cu privire la participarea detașamentului de veterani din Teatrele de Operații, din partea Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir”, la Parada Militară de la Arcul de Triumf, cu ocazia „Zilei Naționale a României”.
    Amintim că, este al treilea an în care asociația participă și este pentru prima dată când Comandantul Detașamentului A.M.V.V.D. ce va defila la Bucuresti va fi condus de comisar-șef Robert Jugănaru, veteran al Teatrelor de Operații, din MAI.
  • Înființarea Sucursalei A.M.V.V.D. Sălaj și numirea domnului Maricel Băruț în funcția de președinte interimar.
  • Numirea domnului Damiano Mario Liche Popa în funcția de președinte interimar a Sucursalei A.M.V.V.D.Mangalia.
  • În data de 4 decembrie, o delegație a A.M.V.V.D. se va deplasa la Așezământul de Asistență Socială „Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica”, municipiul Roșiori de Vede, județul Teleorman, cu daruri și produse alimentare pentru copiii din acest așezământ.
  • Aprobarea de noi cereri de adeziune pentru persoanele care au solicitat să ni se alăture și să facă parte din marea familie AMVVD.

Cel mai dezbătut punct din ședință a fost propunerea de preluare Forumului Asociativ Militar de către AMVVD.
În urma analizei amănunțite și a părerilor exprimate de membrii CD AMVVD, după lungi dezbateri, decizia a rămas la Președintele AMVVD, conform prevederilor legale statutare.

Vom reveni cu amănunte.

ÎMPREUNĂ SUSȚINEM VETERANII!

ONOARE ȘI RESPECT!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.