AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Noile hotărâri ale AMVVD din sedința Consiliului Director

DISTRIBUIE

O nouă sedință a Consiliului Director al Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi ”Sfântul Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir” a avut loc pe 07.09.2022, la sediul asociației.

Au fost dezbătute mai multe subiecte și s-au stabilit următoarele activități ce se vor desfășura în următoarea lună, atât la centru, cât și în țară. S-a mai discutat și despre delegației ce va pleca în Republica Moldova în perioada 12 -15.092022. În schimbul de experiență cu reprezentanții Uniunii Naţionale a Veteranilor Războiului pentru Independenţă (UNVRI) delegația AMVVD are stabilite numeroase întâlniri cu oficialității din conducerea  R. Moldova.

Alte subiecte dezbătute în cadrul sedinței CD AMVVD au fost și activitățile sucursalelor din țară, dintre care amintim Mureș, Galați, Bacău, Neamț, Iași, dar și reînceperea efectuării de vizite în sucursalele Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir” în scopul soluționării pe plan local a necesităților apărute în desfășurarea activităților, precum și întărirea coeziunii cu membrii sucursalelor asociației și autoritățile publice locale.

După ore bune de dezbateri și hotărâri la sfârșitul ședintei s-a povestit despre frumoasa activitate organizată de AMVVD Neamț, președinte Mihai Sumănaru, ce a avut loc la Nemțișor, Tabăra de vară „TINERII VETERANI”. O tabără GRATUITĂ cu peste 50 de copii s-au bucurat de 7 zile de fragmente din viata de militar român.Au învățat traiul în condiții de bivuac, izolare,  și-au îmbogățit bagajul de cunoștințe, au cunoscut câteva tehnici de supraviețuire în caz de necesitate, s-au legat noi prietenii și au rămas cu amintirea unor zile minunate petrecute în natură alături de Veteranii Armatei Române și AMVVD. Tot în cadrul programului din tabără s-a întâlnit atât cu militari veterani ai teatrelor de operații care-i i-au informat și prezențat oprortunitățile de a fi militar, le-au cultivat dorința de a face parte din Armata României, de a contribui la pacea acestui neam, cât și cu reprezentanți din cadre militare din tot Sistemul național de apărare, ordine publică și securitate națională.

Astfel, s-a dovedit că familia AMVVD, acum mai mult ca niciodată, este mai unită, mai puternică și mai hotărâtă să aducă în sufletele tuturor o mică speranță de mai bine.

ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI, ÎMPREUNĂ SUSȚINEM VETERANII, ÎMPREUNĂ REALIZĂM ÎMPLINIRI!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.