AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

O nouă ședintă a CD AMVVD aduce câteva modificări și hotărâri.

DISTRIBUIE

Astăzi, 05 iulie 2022, a avut loc ședința Consiliului Director al Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ,,Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” (A.M.V.V.D.).

În cadrul acestei ședințe s-au stabilit următoarele puncta principale:

  • Analizarea modului de desfășurare și a asigurării logistice a evenimentului “Pescarul Veteran”, ediția a VI-a, ce va avea loc la Balta Mare Cojești din comuna Cojești, județul Călărași, în data de 16.07.2022, începând cu ora 07.00, eveniment la care vor participa veterani răniți în Teatrele de Operații și veterani ai Uniunii Naţionale a Veteranilor Războiului pentru Independenţă din Republica Moldova.
  • Analizarea trecerii sucursalei A.M.V.V.D. Călărași din coordonarea vicepreședintelui coordonator Marius Ovidiu ION, în coordonarea vicepreședintelui coordonator George NIȚĂ și a sucursalei A.M.V.V.D. Buzău din coordonarea vicepreședintelui coordonator George NIȚĂ, în coordonarea vicepreședintelui coordonator Marius Ovidiu ION.
  • Participarea secretarului general al asociației domnul Florin TUTUNARU și a vicepreședintelui coordonator domnul Iulius ONICA la Comisia de Apărare Ordine Publică și Securitate Națională la discuțiile consultative cu privire la modificarea statului cadrelor militare.
  • În perioada 18 – 25.07.2022, funcția de președinte al asociației va fi îndeplinită de secretarul general al asociației domnul George Niță.
  • Au fost aprobate noi cererii de adeziune pentru persoanele care au solicitat să ni se alăture și să facă parte din marea familie AMVVD.
    Onoare și Respect! #AMVVD

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.