AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

„Pescarul veteran” la ediția a IV-a

DISTRIBUIE

      Ziua de 27 iunie a început înainte de ivirea zorilor pentru organizatorii ediției a IV-a a concursului „Pescarul veteran”, care anul acesta s-a desfășurat în comuna Gogoșari, județul Giurgiu, la balta Izvoru 2 – La salcâmi.

     Imediat după ora 6, primii concurenți au început să își facă apariția. Pe marginea bălții era, de acum, freamăt, fiind prezenți mai bine de 150 de participanți.

     Așa cum regulamentul prevedea, la ora 7, fiecare echipă concurentă și-a extras numărul standului, urmând ca la ora 8 să se auda: „Start! Fir întins, concurenților!”

    Era suficient să treci prin împrejurimile marginii lacului și să observi bunadispoziție a tuturor, care au găsit prin acest eveniment o oportunitate de a se relaxa, de a socializa, de a petrece timp alături de familie sau prieteni.

     Așa cum ne-am obișnuit de la edițiile trecute, bucătării care s-au ocupat de un gustos gulaș au fost: Daniel Tănase, Băliban Tică, Lucian Lascău și Florin Oprea.

     În timp ce concurenții erau cu ochii pe uneltele de pescuit, însoțitorii lor s-au putut bucura de experiența inedită de a trage cu armele de airsoft. Cei care s-au ocupat de asigurarea resurselor necesare pentru asta sunt sponsori ai evenimentului, echipa de airsoft Iron Sky.

     Cu multă voie bună, chef de distracție și mare dorință de a petrece timp de calitate, în compania marii familii A.M.V.V.D., timpul s-a scurs, iar ora 18 ne aducea numele celor mai norocoși concurenți. Astfel că, echipa care a reușit să aibă cea mai mare cantitate de pește prins, în  cele 11 ore, a fost formată din Valentin Ispas și Ion Ionel, cu o captură de 25,42 kg, cărora numărul 44 se pare că le-a purtat noroc. În ceea ce privește premiul pentru „Cea mai mare captură” l-a avut câștigător pe Valentin Badea, cu un crap de 3 kg.
La această ediție, premiul pentru „Cel mai mic pescar” s-a acordat lui Daniel Olteanu.

     Cel care a făcut posibilă desfășurarea, într-un loc atât de potrivit, a concursului „Pescarul veteran” este Daniel Trancă, care a oferit veteranilor respect prin fapte, fiind onorat să îi aibă alături pentru o zi.

     Cei care au răspuns prin prezență la eveniment au fost: Florinel Butnaru, gen.(r) Gelaledin Nezir, gen.(r) Dumitru Toma și gen.(r) Marius Crăciun, care ne sunt mereu aproape în activitățile și evenimentele pe care le demarăm.

      Pentru acest eveniment reușit dorim să mulțumim, în egală măsură, următorilor sponsori: ProHunting & Fishing, Energofish, Pescar pe orice vreme, Arrow International, Pro Angler, Iron Sky, Infinity Trophy, Fishing Mall, Blavit Distribuție, Black Mix, Crama Viișoara.

    Cu siguranță edițiile viitoare vor aduce mai multe surprize și vor demonstra, încă o dată, că A.M.V.V.D. este o mare, unită și frumoasă familie.

AMVVD #PESCARULVETERAN

Galerie Foto – Click aici…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.