AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Prietenia adevărată vine din suflet, nu din interes

DISTRIBUIE

Cu pași repezi se apropie cea mai mare sărbătoare creștinească a românilor ce are o imensă încărcătură spirituală. nici noi, chiar dacă suntem membrii Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități și profesia ne-a oferit uniforma statului, nu putem rămâne îndiferenți. Și nu numai acum, în ultima săptămână dinaintea Săptămânii Patimilor, ci mereu pentru că am învățat că toți suntem egali în fața lui Dumnezeu, și cei care au și cei care n-au.

Am învățat că avem prieteni care ne-au apreciat și au fost lângă noi cu o vorbă bună, cu o rugăciune, atunci când ne-a fost greu, când viața ne-a fost în pericol. Unii dintre noi au fost în bătaia gloanțelor, au trăit pe pielea lor clipe de groază și acum știu a bine că prietenia adevărată vine din suflet, nu din interes.

Astfel, AMVVD Vaslui a fost din nou în vizită la casa Surorilor Franciscane Misionare de Assisi din Huși. Și nu au fost cu mâna goală. Le-au dus ajutoare și recunoștință pentru toate faptele lor frumoase!

Indiferent de credință, mituri sau realitate, Sărbătorile Pascale sunt pentru a fi alături de cei dragi, de neam, de cei ce soarta le-a fost crudă. Este în primul rând o sărbătoare a iubirii lui Dumnezeu care și-a jertfit propriul Fiu pentru mântuirea omenirii.

Munca noastă continuă

Cu ocazia Sfintelor Paști, A.M.V.V.D. Vaslui vine în sprijinul persoanelor vulnerabile. În perioada 11 aprilie – 1 mai, poți cumpăra alimente pe care să le donezi în cutiile amenajate la ieșirea din magazinele Lidl din Vaslui și Huși. Produsele vor fi distribuite către persoanele defavorizate.

Le mulțumim celor de la Asociația Banca Regională pentru Alimente Galați pentru că sunt alături de noi in acest demers!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.