AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Veteranii îl ajută pe Moș Crăciun să aducă speranță prin proiectul AMVVD: „Maratonul Zâmbetelor”

DISTRIBUIE

Cu bucuria prilejuită de apropierea Sărbătorilor de iarnă, membri Asociației Militarilor Veterani și a Veteranilor cu Dizabilități “Sf. Dimitrie – Izvorâtorul de Mir”, împreună cu prietenii „Cantacuzino 210” și motocicliștii – VTO B2 Riders Army Motorcycle Club, s-au decis să continue maratonul faptelor bune și s-au deplasat la Așezâmântul “Sfinții Mihail și Gavriil” din comuna Slobozia, județul Giurgiu pentru a aduce zâmbetul pe chipurile celor 40 de copii  și 11 mame maltratate.

Fetițele și baieții din cadrul așezământului au fost impresionați de cadourile primite și vizibil emoționați de vizita veteranilor, au cântat minunate colinde ce au adus spiritul Crăciunului mai aproape.

“Vom învăța mai bine și vom lua note mai bune!” au fost promisiunile ce s-au auzit din glasurile gingașe ale copilașilor.

Ce alt mod mai plăcut de a-ti petrece ziua se poate găsi?

Dorința de a aduce bucurie pe chipurile îngerașilor mai puțin norocoși reprezintă unul dintre țelurile camarazilor noștri.

Cadourile oferite copiilor au fost achiziționate prin directa implicare a membrilor AMVVD, dar care nu au fost singuri în acest demers, ci au primit sprijinul prietenilor noștri care au manifestat o mare dorință de a ajuta.

Ajutați-ne să aducem bucurie!

Cei care doresc să fie alături de copiii instituționalizați, în această perioadă, sprijinind după posibilități, se pot adresa Departamentului Secretariat al A.M.V.V.D., la numărul de telefon 0770.419.899.

Vă mulțumim în numele celor pe care îi veți face fericiți!                             

ONOARE ȘI RESPECT!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.