AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

10 decembrie 2022,  zi de mare implicare pentru AMVVD.

DISTRIBUIE

Cu bucurie în suflete și cu o mare dorință de a o dărui, membrii Asociației Militarilor Veterani și a Veteranilor cu Dizabilități “Sf. Dimitrie – Izvorâtorul de Mir” împreună cu motocicliștii – VTO B2 Riders Army Motorcycle Club, Cantacuzino 210, Doomstriker LEMC, Ride&Ride, au pornit dis de dimineață, cu cadouri spre Parohia Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica, din Roșiori de Vede.  

Aici, peste 100 de copii au fost vizitați de veteranii  A.M.V.V.D., aceștia oferind bucuria revederii și multe cadouri. Împreună cu părintele Gabriel Simeon, din cadrul Episcopiei Alexandriei și Teleormanului – Departamentul de Asistență Socială, a Parohiei Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica care oferă asistență spirituală copiilor, veteranii au vizitat Centrele Teritoriale pentru Protecția de Tip Familial și a Copiilor cu Nevoi Speciale Roșiori de Vede și Alexandria, din subordinea D.G.A.S.P.C. Teleorman.

Fete și băieți cu vârste cuprinșe între 7 și 21 de ani le-au adus aminte veteranilor că Moș Crăciun există!  Copiii, vizibil emoționați de vizita noastră, au cântat minunate colinde și au recitat versuri ce au adus spiritul Crăciunului mai aproape. Președintele A.M.V.V.D., domnul Marius Apostol a adresat copiilor o propunere, greu de refuzat: “La vară o să petreceți o săptămână alături de veterani, la Centrul de Recuperare și Refacere al Veteranilor de la Târgoviște!”

Cadourile oferite copiilor au fost pregătite prin efortul și din donațiile veteranilor și a susținătorilor noștri, prin implicarea directă a sucursalelor A.M.V.V.D. din Argeș și Giurgiu.

În fapt, ziua a început la ora 00 și 01 minute, când președintele AMVVD, Marius Apostol, a început să primească valuri de felicitări.

Există oare alt mod mai profund și altruist de a petrece ziua de naștere decât prin a oferi bucurie celor mai puțin norocoși?

Folosim acest prilej și ne alăturăm celor care au transmis urările lor de bine președintelui AMVVD, domnul Marius Apostol, cu ocazia zilei sale de naștere.

„La mulți ani, domnule Marius APOSTOL! Să fiți sănătos și fericit alături de cei pe care-i prețuiți!”

Și știm că noi, veteranii TO și membrii AMVVD, suntem parte din familia dumneavastră de suflet.

Sucursalele AMVVD din Argeș și Giurgiu, coordonate cu măiestrie de președinții Dan Arsenescu și Petre Data au oferit nu doar ocazia, dar și cadoul perfect pentru o zi memorabilă.

Felicitări organizatorilor, mulțumiri celor care au sprijinit acțiunea pentru puterea lor de a aduce zâmbete!

ONOARE ȘI RESPECT!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.