AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Noi puncte abordate în Consiliul Director, convocat joi, 20 august 2020

DISTRIBUIE

    Ziua de 20 august a adus noi puncte de dezbatere pe ordinea de zi a Consiliului Director, astfel că în cel de-al 12 lea ceas al zilei s-a dat citire și s-a votat ordinea de zi.

     Discuțiile întinse pe câteva ore bune au adus noi modificări în organigrama marii familii A.M.V.V.D, stabilind, până la viitoarea Adunare Generală, ca vicepreședinți coordonatori interimari, pe domnii Laurențiu Cătănescu și Mircea Batschi.

     Pentru a acoperi eficient cererea mare a celor care doresc  să se alăture Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir”, astăzi au fost înființate 4 noi sucursale:
-Sucursala Mehedinți, președinte interimar Petre Neagu;
-Sucursala Vaslui, președinte interimar Dan Rusu;
-Sucursala Teleorman, președinte interimar Adrian Geac;
-Sucursala Gorj, președinte interimar Dumitru Catutoiu.

     În curând vă vom aduce la cunoștință și programul permanent îndeplinit de secretarul-casier Alina Cristina Lazăr, prin prezența căreia se va putea, zilnic, să fie înregistrate înscrierile, solicitările, problemele semnalate etc.

     În urma solicitărilor înaintate de A.M.V.V.D, aprobate de M. Ap.N și M.A.I, s-a constituit grupul de lucru care va participa activ la elaborarea normelor de aplicare a Legii nr.168/2020.

    Ca fiecare Consiliu Director, nici acesta nu s-a încheiat fără a aproba noi cereri de adeziune. Continuăm astfel să consolidăm relațiile cu cei pe care îi reprezentăm și demonstrăm că împreună suntem mai puternici.

     Împreună susținem veteranii!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.