AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

A.M.V.V.D continuă să aline bătrânețea bunicilor

DISTRIBUIE

     Din păcate, s-a constatat că soarta continuă să nu le fie una potrivnică bătrânilor noștri aflați în centre sociale, afectate în această perioadă, și la nivelul posibilităților de resurse materiale, dar mai ales,  în cazul celor umane. Coronavirusul este un inamic care luptă împotriva sănătății bunicilor noștri, îndeosebi, iar noi trebuie să încercăm să le fim scut în lupta cu acest nemilos virus.

     Acum doar două zile, Părintele Gheorghe Loghinoaie iniția un strigăt de ajutor. Nu pentru el, ci pentru sufletele fără de speranță, aflate în Centrul Social Creștin Bogdănești, de pe lângă Mănăstirea Bogdănești.

       La rândul ei, sucursala Suceava a A.M.V.V.D a lansat o inițiativă de strângere de fonduri, precum și de alimente și materiale consumabile pentru igienă, necesare celor aflați în neputință.

        Cu încredere că oamenii primesc ajutor tot de la oameni, astăzi, 8 mai, lista de necesare înaintată de Părintele Loghinoaie a fost rapid completată, astfel că, s-au transportat către centrul social  alimente, soluții dezinfectante, produse de igienă și, poate cele mai importante pentru viață, produse farmaceutice.

     Dorim să mulțumim tuturor celor care s-au implicat în concretizarea acestui act generos, care a reușit să ofere speranță, încredere si bucurie celor năpăstuiți de soartă.

    Singuri nici noi nu putem, dar împreună vom reuși!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.