AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

A.M.V.V.D. în vizită la Instituția Prefectului județului Mureș

DISTRIBUIE

Delegația Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități “Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir”, formată din președintele asociației – domnul Marius APOSTOL, vicepreședinții coordonatori Iulius ONICA și Cristian GUȘTERE și președintele Sucursalei A.M.V.V.D. Mureș, Mihai Florin ILAȘ a participat în data de 27.01.2023, la întâlnirea cu peste 300 de persoane, veterani ai Teatrelor de Operații din Sistemul Național de Ordine și Siguranță Publică și membri ai societăţii civile din Garnizoana Târgu Mureș.
Președintele A.M.V.V.D., Marius APOSTOL a acordat Diplome de Excelență în semn de profund respect și infinită prețuire pentru devotamentul, onoarea și contribuția adusă în susținerea activităților asociației, cât și pentru aportul adus construirii Centrului de Recuperarea și Refacere de la mănăstirea Dealu, Târgoviște, următorilor: comandatului Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale, Gl. mr. Dacian Tiberiu ȘERBAN; directorul Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale, col. Cristian BOANGAR; vicepreședintele A.M.V.V.D. Mureș, Dan ANDRIEȘ; membru A.M.V.V.D. și reprezentant din partea M.A.I., Daniel LILIAC; consilierului pentru comunicare și imagine, Teodora SĂCĂLEAN.
Tot vineri, 27 ianuarie a.c., delegația A.M.V.V.D. a avut o întâlnire cu prefectul județului Mureș – doamna Mara TOGĂNEL, la sediul Instituției Prefectului din mun. Tîrgu-Mureș.
Cu spiritul de recunoștință care ne caracterizează, în semn de profund respect și prețuire, doamna Prefect Mara TOGĂNEL a fost felicitată pentru sprijinul acordat veteranilor T.O., fiind prima femeie căreia i-a fost conferită “PLACHETA DE ONOARE A A.M.V.V.D.”, cea mai înaltă distincție a asociației.
Doamna prefect și-a arătat disponibilitatea în vederea sprijinirii proiectelor asociației și acordarea unor facilități membrilor acesteia la nivelul municipiului, afirmând: “voi continua să susțin proiectele A.M.V.V.D. pentru că este datoria noastră, a oamenilor din administrație, să fim promotorii recunoștinței față de cei care au dovedit spirit de sacrificiu și onoare!”
ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.