AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Acțiune caritabilă a Doomstriker LEMC Romania în Timișoara, susținută de AMVVD și VTO B2 Riders.

DISTRIBUIE

Atunci când nu organizează ei înșiși activități umanitare, membrii AMVVD împreună cu VTO B2 Riders nu pregetă să susțină activitățile caritabile a căror inițiatori sunt alte entități sociale.
Este și cazul evenimentului organizat de Doomstriker LEMC și Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara (USVT) care vor oferi împreună sprijin pentru a obține fondurile necesare renovării a două saloane ale Secției de Cardiologie, din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgență Timișoara.
Evenimentul s-a desfășurat în perioada 22-24 septembrie 2023 și a cuprins activități destinate atât celor mari cât și celor mici, cuprinzând expozitie de motociclete la mall.ul orașului de pe Bega, concert sustinut de Dragos Moldovan Band (castigatorul Vocii Romaniei din 2019), parada moto, iar la „Hanul Kilometrul 6” jocuri, concursuri, tombola, concerte și multe alte surprize.

Daca vreți să fiți printre cei care contribuie la proiectul “Din inima pentru inimile comunității”, se pot face donatii in contul Asociatiei MOTODOOMBANAT: RO98BRDE360SV97038523600, deschis la BRD sucursala Timisoara.⁹

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.