AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Alături de oameni în Vinerea Mare

DISTRIBUIE

    Vinerea Mare a Sfintei Săptămâni a Patimilor Mântuitorului Iisus Hristos este zi de rugăciune și de post. Astăzi, cu credință, voluntari ai sucursalei Iași a A.M.V.V.D. au ales să ducă, înainte de Sfintele Paști, un strop de bucurie și alinare unor familii greu încercate, oferindu-le pachete consistente cu produse alimentare.
    Greu încercați suntem toți în această perioadă, dar aceia care putem să o parcurgem, chiar și cu pași mici, dar siguri, încercăm să le netezim calea și celor care viața le-a pregatit una dificilă.
     Cei care s-au bucurat cu sufletul pentru raza de speranță sunt: familia militarului veteran Zmău Gheorghiță, paralizat din anul 2001, văduva Filip Paula și văduva Zota Mihaela, văduve ale militarilor veterani, decedați în anul 2019, membri ai A.M.V.V.D. În plus, n-am putut să uităm de mama Eroului decedat în Irak, Bogdan Hîncu, căruia dorim să-i ținem memoria vie.
      Este o perioadă grea, dar nu ne-mpiedică să vă fim alături. Continuăm să venim în sprijinul oamenilor și să le înseninăm aceste zile triste.

     Împreună vom reuși!

    

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.