AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Diplomă de excelență pentru AMVVD ARGEȘ

DISTRIBUIE

„Asa cum v-am obișnuit în ultimele relatări, atât Asociatia Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir”, prin sucursalele sale, și-a creat un nume și recunoașterea pe firmamentul țării datorită activităților sale sau la care este invitată.

Ca atare în data de 19.04.2022, la invitația Asociației Cultul Eroilor ,,Regina Maria” – Filiala Județeană Arges, Sucursala AMVVD Argeș a avut onoarea de a fi prezentă alături de administrația publică a judetului, dar și de celelalte asociații militare non-guvernamentale la lansarea revistei Argeș- Cultul Eroilor, Adunarea Generală și alegerile pentru noua structura de conducere a filialei Argeș -Cultul Eroilor.

În semn de respect și bună colaborare, Asociatia Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități – Sucursala Argeș a primit Diploma de Excelență, pentru activitatea desfășurată în slujba cinstirii eroilor neamului romanesc căzuți la datorie, volumul istoric partea a-2-a, ,,În căutarea adevarului-Generalul Vasile Milea-suicid? sau asasinat ?!” scrisă de lereșteanul ing.Gheorghe Nițica, nepotul generalului.

În cuvântul președintelui AMVVD Arges, Dan Arsenescu sau adus mulțumiri și promisiunea continuării bunelor relații ce leagă cele două asociații.

Presedinte AMVVD Arges – Dan Arsenescu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.