AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

AMVVD ALBA ALĂTURI DE VETERANII DE RĂZBOI ÎN SĂPTĂMÂNA MARE

DISTRIBUIE

Membrii sucursalei Alba a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități au continuat tradiția ca în preajma celor mai mari sărbători ale creștinilor, Crăciunul și Paștele să fie alături de o parte dintre veteranii de război din județul Alba.

Astfel, în Săptămâna Mare o echipă de militari veterani ai T.O. din garnizoanele Sebeș și Petrești au ajuns acasă la veteranul de război Gheorghe TAMAS – 99 ani din localitatea Daia Română, colegii noștri de la Batalionul 136 Ge. “Apulum” l-au vizitat pe veteranul de război Roman Iosif COZMA – 99 ani din cartierul Recea, iar alte două echipe au ajuns la veteranii de război Neculai VRABIE – 97 ani din Alba Iulia si Gheorghe HATEGAN – 99 ani din Oarda de Jos.

Distinșilor veterani le-au fost oferite pachete cu produse specifice de Paște, precum și produse alimentare de strictă necesitate.

Ne-am bucurat din nou că am avut șansa să fim în preajmă acestor oameni deosebiți, să le putem face o mică bucurie, să le urăm sărbători fericite și să îi asigurăm de întreaga noastră prețuire și recunoștință pentru tot ceea ce au făcut.

Sarbatori fericite si binecuvântate dragi veterani!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.