AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

AMVVD – apel solidaritate Cristi Comanescu

DISTRIBUIE

Dragi colegi și prieteni ai A.M.V.V.D.,

Cu gândurile noastre bune îndreptate către colegul nostru, plt. adj. pr. (rz.) Cristian-Georgel Comănescu, care pe timpul cât a fost în activitate a servit sub Drapelul de Lupta al Batalionului 500 Sprijin „General de Divizie Gheorghe Rusescu”, vă scriu aceste rânduri pline de emoție pentru a vă îndemna la solidaritate.
Colegul nostru trece printr-o perioadă dificilă a vieții sale, diagnosticat cu ciroză hepatică, la acest moment fiind internat la Institutul Clinic Fundeni din București. Pentru a avea șansa unei vieți sănătoase, Cristian are nevoie urgentă de o operație de transplant de ficat, pentru care este necesară o sumă considerabilă, 10.000 de euro.
În aceste momente grele, este crucial să ne unim și să-i oferim colegului nostru sprijinul necondiționat în această bătălie împotriva bolii. Prin donațiile noastre în contul RO35INGB0000999914877171 deschis la INGB Centrală în lei, pe numele colegului nostru CRISTIAN-GEORGEL COMĂNESCU, putem să-i oferim suportul și resursele necesare pentru a depăși această încercare.
Haideți să ne unim eforturile și să arătăm că familia noastră, familia Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități (AMVVD) este solidară și puternică mereu în fața provocărilor. Fiecare contribuție, indiferent de mărimea ei, contează enorm și poate face o diferență semnificativă în viața plt. adj. pr. (rz.) Cristian-Georgel Comănescu.
Acum este momentul să punem din nou în practică dictonul nostru «Veteranii nu lasă pe nimeni în urmă».
Haideți să fim alături de Cristi și să-i arătăm că nu este singur în această luptă!
Vă mulțumesc pentru solidaritatea și sprijinul vostru.

Cu respect și încredere,
Președintele Asociației Veteranilor Veterani și a Veteranilor cu Dizabilități
Slt. (rz.) Marius APOSTOL

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.