AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

AMVVD – dreptatea prevalează în fața vicisitudinilor cauzate de intrigi nedrepte și ostile

DISTRIBUIE

„Dispun înregistrarea în Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor de la grefa Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti a modificărilor privind statutul, sucursalele asociaţiei, componenţa consiliului director şi a comisiei de cenzori (a Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir”), conform hotărârii adunării generale nr. 352/18.11.2023”.
Așa sună soluția emisă de completul de judecată al Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti, care dă de pământ cu solicitarea înaintată instanței de intervenientul Cătănescu Sorel Constantin de a obține prin justiție anularea Adunării Generale din 18.11.2023, dar și dizolvarea AMVVD.
Justiția a validat Adunarea Generală din 23.11.2023; justiția a refuzat posibilitatea contestării deciziei sale de către intervenient, acest drept fiind garantat către AMVVD.
În concluzie, domnule jurist, avocat, intervenient stai jos, ai luat din nou nota care nu-ți asigură promovarea în rândul oamenilor cu probitate morală, așa cum ai pățit și atunci când de două ori ți s-a refuzat dreptul de a pleda la bară pe motiv de incompetență, nefiind capabil să treci examenul de acces în barou, ștacheta fiind prea înaltă pentru a fi depășită de un ponei al curselor cu obstacole. Ai greșit atunci când ai candidat la categoria mult superioară nivelului tău de incompetență, acum ai greșit din nou când ai cerut justiției să fie garantul întrigii tale țesută cu venin, în scopul dizolvării celei mai puternice asociații, care susține cel mai vocal interesele veteranilor TO – acești eroi contemporani ai României din întreg sistemul AOPSN.
Cum îndrăznești să amputezi portavocea militarilor activi și în rezervă, structura care a avut realizări fără echivoc în favoarea militarilor de ieri și de astăzi și care continuă lupta pentru obținerea de facilități în favoarea celor pe care-i reprezintă cu onoare?
Hotărârea instanței de judecată este confirmarea clară a motivelor consemnate în întâmpinarea pregătită de avocatul AMVVD în care se constată că:

  • nu ai fost în stare să prezinți în fața instanței sarcina probei care să justifice plângerea ta;
  • nu ai fost în stare să respecți prevederile legale privind termenul de contestare în justiție a hotărârilor Adunării Generale;
  • nu ai fost în stare să citești și să înțelegi corect un text de lege privind categoriile de persoane care pot avea calitate procesuală împotriva AMVVD și care să poată contesta legalitatea hotărârilor Adunării Generale;
  • nu ai capacitatea intelectuală să citești și să înțelegi corect un text de lege privind motivele folosirii dreptului de a solicita instanței dizolvarea AMVVD;
  • nu ai fost capabil să justifici făuritorilor de justiție interesul pe care-l ai și care-ți fundamentează cererile față de justiție, adică prejudiciul produs ție de AMVVD, domnule avocat corigent de două ori la examenele de acces în barou.

Prin urmare, procedura judiciară nu ți-ar fi adus nici un avantaj legal, căci AMVVD nu ți-a produs niciun prejudiciu și nici nu a putut fi fundamentată pe un interes legitim, căci unicul tău scop în viață este să ne șicanezi și să ne obstrucționezi demersurile de obținere a drepturilor de care chiar și tu beneficiezi, deși pe timpul misiunilor care-ți dau dreptul să te numești veteran, te cam împleticeai la vorbă și mers, motiv pentru care nici nu ai primit recunoașterea calității de rănit în misiune pe timpul îndeplinirii atribuțiilor funcționale, pentru că împleticeala nu face parte din mersul cerut de standardele structurii deservite, în plus această împleticeală tu ai obținut-o prin metode ce sunt în dezacord cu regulile deontologice și de conduită.
Ce credibilitate să-ți asumi când te prezinți în fața instanței de judecată cu un palmares de 123 de dosare în numai 5 ani, cu asumarea a diferitelor calități procesuale, nemaipomenind de dosarele pe care le susții din umbră și în care ai calitatea de „persoană însărcinată cu primirea corespondenței”?
Cu un astfel de palmares ce denotă o atitudine obsesiv-compulsivă față de aspectele cotidiene care nu-ți aduc avantaje și nu îți fac cinste, credibilitatea ta ca parte în actul de justiție tinde către aprecierea pe care ai obținut-o la examenele susținute pentru admiterea în barou.
Președintele AMVVD,
Marius APOSTOL – militar veteran al teatrelor de operații, grav rănit pe timpul unei misiuni.

AMVVD suntem noi!
AMVVD este o forță prin oamenii Onești pe care-i reprezentăm!
Onoare și respect!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.