AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

AMVVD – „bărbați de oțel cu suflet de catifea”

DISTRIBUIE

În fiecare an, la începutul lunii decembrie, cu ocazia zilei Sf. Moș Nicolae, ne gândim la cei mai necăjiți dintre copii, cei rămași singuri pe lume nu pentru că au fost abandonați, ci pentru că părinții lor s-au stins. Deși oamenii, lucrurile și mentalitățile s-au schimbat mult în ultimii 20-30 de ani, viața acestor copii este plină de lipsuri, mai ales afective, astfel că Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati „Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir” (AMVVD) împreună cu camarazii veterani de la Asociația moto „VTO B2 Riders ARMY MOTORCYCLE CLUB”, exprimă compasiunea profundă față de toții copiii instituționalizați în centre publice sau private.

În acest context, trebuie să oferim acestor copii șansa să crească într-un mediu mai prietenos și mai cald, mai aproape de ceea ce știm că înseamnă o familie. Am văzut asta în Teatrele de Operații și vrem, căutam permanent să le fim alături copiilor orfani, dar în aceeași măsură si celorlalți copii din evidențele sistemului de asistență socială.

Cu această ocazie vă adresez respectuos rugămintea ca cei care doresc să fie alături de copiii orfani de la „Așezământul Sfântul Calinic” din Roșiorii de Vede, Așezământul „Sf Mihail și Gavriil” din comuna Slobozia jud Giurgiu și Căminul pt Copii Orfani și cu Dizabilități „Domnița Bălașa” (situat pe Aleea Istrului, București, S6) cu bani, produse alimentare și/sau nealimentare, haine/încălțăminte, să se adreseze Departamentului Secretariat al AMVVD la nr. tel. 0770 419 899.

Cu siguranță copii se vor bucura de surpizele pregătite pentru sărbători.

Vă mulțumim anticipat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.