AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

AMVVD – Constanța, din nou o pe calendarul consiliului director

DISTRIBUIE

Vizitele echipelor consiliului director al AMVVD pe teritoriu continuă cu sucursala locală din Constanța. Și ce alt moment mai potrivit s-ar putea alege decât data desfășurării ședinței Adunării Generale a sucursalei locale.
Astfel în data de 23.05.2024, președintele AMVVD, Marius Apostol, însoțit de o echipă a CD formată din vicepreședinții coordonatori, George Niță și Bujor Viorel, au fost prezenți în municipiul de la țărmul Mării Negre.
Programul zilei a cuprins o vizită la comandamentul Brigăzii 9 Mărășești, apoi întâlnirea cu militarii în rezervă și întâlnirea cu personalul Batalionului 341Infanterie, Topraisar.
Tot la această dată a avut loc Adunarea Generală a sucursalei AMVVD Constanța, unde membrii și susținătorii locali au avut ocazia să-și hotărască destinele prin alegerea echipei de conducere.
La rândul său, președintele AMVVD, domnul Marius Apostol, a făcut un scurt bilanț al activităților AMVVD, făcând referire la succesele obținute de AMVVD în urma discuțiilor cu decidenții politici, pentru rezolvarea problemelor veteranilor TO, facilitățile obținute pentru membrii AMVVD care sunt publicate și pe site-ul nostru www.amvvd.ro; discuții au fost purtate și despre avantajele și facilitățile de care vor beneficia veteranii la Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani de lângă Târgoviște.
AMVVD Constanța, în urma discuțiilor cu autoritățile publice locale a obținut pentru membri AMVVD, facilitatea de a beneficia de gratuitate pe mijloacele de transport City Bus din oraș, conform prevederilor memorandumului încheiat cu primăria orașului Constanța.
„Despre sucursala din Constanța a AMVVD, am știut din totdeauna că este puternică și are potențial, dar acest potențial a fost umbrit și păstrat în latență până acum. Am convingerea că domnul președinte Necșulescu Lucian, va valorifica acest potențial, astfel încât veteranii TO din Constanța să simtă că AMVVD lucrează pentru ei și nu pentru a consolida imaginea unei persoane. S-a terminat cu egocentrismul și grandomania . Membrii și susținătorii noștrii trebuie să simtă efectele forței pe care o reprezintă AMVVD la nivel național și local.
Succes, domnule președinte Necșulescu!
Succes, AMVVD Constanța!” – președintele AMVVD, domnul Marius APOSTOL, veteran al teatrelor de operații, grav rănit pe timpul unei misiunii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.