AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Noi discuții la M.F.E pentru C.R.R.V

DISTRIBUIE

     O zicală spune că „ziua bună se cunoaște de dimineață”. Și pentru faptul că prima zi din săptămână ne-a oferit o nouă oportunitate de a face cunoscute nevoia și necesitatea investirii în crearea primului și singurului Centru de Refacere si Recuperare pentru Veterani din România, constituie un bun prilej de a începe și o nouă zi, și o nouă săptămână, cu dorințe și aspirații puternice investite în cel mai măreț obiectiv al Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf.Mare Mucenic, Dimitrie Izvorâtorul de Mir”.

     Ziua de luni a dus delegația formată din Marius Apostol, președinte și Dan Cosma, primvicepreședinte, în fața unor noi discuții într-un nou grup de lucru. De astă dată, punctele esențiale ale importanței acestui ambițios proiect au fost expuse și Secretarului de Stat din Ministerul Fondurilor Europene, Dl. Adrian-Marius Mariciuc, care s-a declarat deschis și implicat în tot ceea ce va urma.

     Considerăm că, din experiența căpătată, perseverența și ambiția de a lupta cu toate forțele pentru obiectivele propuse, vor conduce mereu către succes. Simțim că prin implicarea intensă în demersurile pentru cei pe care îi reprezentăm, constituie certitudinea atingerii fără îndoială a celor propuse.

     Zi cu zi suntem mai aproape de demararea primelor lucrări la Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani cu bani europeni.

       Împreună vom reuși!

       Împreuna susținem veteranii!
      #AMVVD #CRRV #MFE

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Un gând despre “Noi discuții la M.F.E pentru C.R.R.V”