AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

AMVVD sprijină refugiații din Ucraina

DISTRIBUIE

Vine un moment în viața fiecăruia dintre noi când nu mai contează averea, intelegența sau frumusețea ci doar credința și speranța. Acum, cei ce experimentează situații tragice, fiind nevoiți să-și părăsească familiile, casele și bunurile agonisite o viața sunt ucrainienii, din pricina unui război pe care ei nu l-au provocat și nu l-au dorit.

AMVVD, fiind una din puținele asociații din România ce a experimentat, la propriu, tragediile războiului, a sărit deja în sprijinul refugiaților ucrainieni prin sucursalele sale din țară.

Astfel, sucursalele din Suceava, Galați, Brăila, Neamț, Botoșani, Oradea sau Mureș sunt deja implicate în prima linie de ajutor pentru refugiați, atât prin ajutoare constând în bunuri și produse cât și prin asigurare de spații de cazare sau transporturi de bunuri materiale.

De la București vor pleca, în sprijinul sucursalelor implicate, fonduri pentru sprijinirea eforturilor susținute din aceste zile.

Pentru ca prea multe nu se pot face de la centru și eforturile sunt în zonele de intrare în țară, AMVVD ia în calcul și deplasarea autobuzului asociației către aceste zone, pentru a spijini fluxul de refugiați.

Dumnezeu să ajute Ucraina!

Împreună suntem mai puternici!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Un gând despre “AMVVD sprijină refugiații din Ucraina”