AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

AMVVD – succes după succes, motiv de bucurie pentru membrii și susținătorii noștri

DISTRIBUIE

Dragi membri AMVVD, ceva timp în urmă vă încunoștiințam cum persoane răuvoitoare, cu educație insuficientă și ambiții personale neconforme cu prevederile statutare încearcă să saboteze demersurile pentru dezvoltarea AMVVD, în beneficiul membrilor săi.
Dar consiliul director, condus cu măiestrie de președintele Marius Apostol, și-a înzecit eforturile pentru a asigura parcursul crescător al AMVVD. Astfel, ultimul succes a fost înscrierea pe Ordinea de Zi a ședinței Consiliului Local al Municipiului Târgoviște din 30 martie 2023 a dezbaterii pentru adoptarea hotărârii de prelungire a dreptului de folosință asupra spațiului destinat „Centrului de Recuperare și Refacere a Veteranilor” din Târgoviște. Nu doar că s-a reușit înscrierea în ordinea de zi a acestei solicitări dar astăzi la ora 14⁰⁰ a fost votată, în unanimitate, hotărârea ce consfințește dreptul veteranilor de a beneficia de un centru al lor unde să poată beneficia de tratament și recuperare efectuată cu echipamente moderne, de către personal profesionist, la costuri rezonabile.
Da dragi susținători, unanimitatea votului acordat în favoarea solicitării de prelungire înaintată de AMVVD este expresia eforturilor susținute și continue depuse de întrega echipă managerială și în mod personal de domnul Apostol Marius. Și nu ne oprim aici.

Textul proiectului de hotărâre îl prezentăm mai jos și imediat ce va fi publicat vom adăuga și Hotărârea luată de către Consiliul Local Municipal Târgoviște, dar am vrut să împărtășim și cu voi bucuria și emoția ce ne-a cuprins la primirea veștii.
„Ordinea de Zi:
Consiliul Local Municipal Târgoviște se întrunește, joi – 30 martie 2023, de la ora 14:00, în ședință ordinară de lucru având următoarea ordine de zi:
Pct. 11. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr 55/2018 privind constituirea dreptului de folosință cu titlul gratuit în favoarea „Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” (AMVVD) asupra imobilelor aflate în locația fostului spital Mănăstirea Dealu.”

ÎMPREUNĂ SUNTEM O FORȚĂ!
ÎMPREUNĂ SUNTEM AMVVD!
ONOARE ȘI RESPECT!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.