AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Mulțumiri domnului Dr. Anatoli Eugen Covaleov

DISTRIBUIE

     Chiar și în weekenduri, chiar și în concedii, activitatea multor persoane din Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” nu este întreruptă.

      Într-o zi de Duminică, 9 august, a anului 2020, domnului Dr. Anatoli Eugen Covaleov, managerul Spitalului Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord, i-au fost recompensate prin recunoașterea meritelor pentru implicarea și eforturile depuse pentru asigurarea serviciilor medicale pentru serii a câte 30 de membri ai A.M.V.V.D, pentru sponsorizări constând în echipamente medicale pentru viitorul Centru de Recuperare și Refacere pentru Veterani, precum și pentru suportul în elaborarea necesarului echipamentelor medicale pentru activitatea eficientă a centrului medical de la Mănăstirea Dealu, de lângă Târgoviște,  i s-a acordat Placheta de Onoare a asociației.

        La acordarea Plachetei de Onoare, s-au alăturat președintelui asociației, Marius Apostol, Șeful Departamentului de Achiziții, Marketing și IT, Ștefan Ganea și președintele sucursalei Constanța, Cristi Crăciun, chiar la Clinica Grand Eforie Nord.

        Vă reamintim că, grație parteneriatului cu Clinica Grand Eforie Nord, lunar, serii a câte 30 de membri ai A.M.V.V.D pot beneficia, în baza protocolului, de 6 proceduri, cazare și masă, toate decontate de CAS-OPSNAJ.

     Totodată, ne declarăm sincera mulțumire întregului personal al clinicii medicale, care se asigură de îndeplinirea nevoilor persoanelor beneficiare.

      Continuăm să fim determinați și concentrați pe nevoile celor pe care îi reprezentăm, de aceea căutăm continuu soluții pentru toate problemele semnalate. Știm că doar prin eforturi comune, împreună vom reuși!

       Împreună susținem veteranii !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Un gând despre “Mulțumiri domnului Dr. Anatoli Eugen Covaleov”