AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

AMVVD sucursala Oradea a participat la deschiderea anului de instructie la Centrul 54 Comunicații și Tehnologia Informației

DISTRIBUIE

AMVVD sucursala Oradea a participat la deschiderea anului de instrucție la sediul Centrului 54 Comunicații și Tehnologia Informției, prin președintele sucursalei, domnul Daniel Constantin Tănase.

Deschidere an de instrucție la Oradea

După intonarea Imnului de Stat al României, într-o atmosferă de ceremonie militară, a fost acordată binecuvântarea militarilor de către preotul militar de garnizoană, Mircea Ioniță.

În semn de apreciere pentru activitățile depuse de militarii Invictus, participanți la Stafeta Veteranilor 2021, editia a VIII-a, au fost înmânate certificate de apreciere și decorații din partea Statului Major al Apărării precum și din partea Casei Regale.

Comandantul Centrului 54, domnul lt.col.Gabriel Simion, veteran al teatrelor de operații, a primit din partea Invictus România, simbolul sacrificiului ostașilor căzuți la datorie, Macul Roșu.

La eveniment au participat din partea Invictus România doamna Mihaela Georgeta Toderici, AMVVD Oradea, Daniel Constantin Tănase, Cultul Eroilor, lt.col(r)Dan Poinar, foști comandanți ai Centrului C54, col.(r) Ioan Morar, col.(r)Trip Calin, istoricul, Lt.col.(r)Ioan Mosincat, iar din partea Primăriei Oradea, doamna viceprimar, Arina Moș.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.