Continuăm să fim alături de oameni

Continuăm să fim alături de oameni

        Sunt oameni cărora viața nu le-a fost una zâmbitoare, nu doar în această perioadă, în care acest virus ne-a schimbat viețile, punându-ne la încercare calmul, înțelepciunea, responsabilitatea.

        Acești oameni, bătrâni, copii instituționalizați, se simt demult neputincioși în fața vieții. Dar, există persoane cu suflet, care le mai ușurează și „colorează” viața, oferindu-le sprijin. Asta se întâmplă și la Ansambulul Social Creștin Măgurele – „Casa Corina și Iacov”, unde își clădesc existența 43 de bătrâni, cu vârste între 70 și 98 de ani, printre care, și o văduvă a unui veteran de război, în vârstă de 97 de ani. Unii își duc bătrânețea pe picioare, alții sunt imobilizați la pat. Tot aici, sunt instituționalizați și 25 de copii.

       Sâmbătă, 28 martie 2020, voluntari ai Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități  „Sf. Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir” s-au alăturat inițiativei Primăriei Sectorului 5, de a oferi alinare și sprijin celor pe care i-au găsit la Ansamblul Social Creștin Măgurele.

        În dimineața acestei zile au fost oferite fiecăruia, pachete cu fructe, atât persoanelor instituționalizate, cât și personalului care se ocupă de acestea. În după-amiaza acestei zile va urma să întregim această acțiune cu un transport de alimente, venind în sprijinul lor.

       Lupta cu virusul ne face mai puternici, mai solidari și ne unește, mai mult ca oricând.

     Noi ne continuăm acțiunile ca voi să #STAȚI_ÎN_CASĂ!

    Împreună vom reuși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *