AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Să le deschidem poarta și inima, bătrânilor noștri

DISTRIBUIE

     Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir” a luat act de solicitarea transmisă de Primăria Comunei Gogoșaru, din Județul Giurgiu, prin care ni se cerea sprijinul în cazul unor persoane vârstnice, cu vârste cuprinse între 68 și 92 de ani.

      Vineri, 10 aprilie, au fost pregătite pachetele necesare cu alimente pentru a onora întocmai solicitarea, care le-au alinat singurătatea și neputința acestor zile grele, cu care ne confruntăm cu toți.

    Voluntari ai A.M.V.V.D. au fost conduși în misiunea de a bucura suflete, de către președintele asociației, Marius Apostol, alături de care s-au alăturat, Călin Lixandru, Ion Maican, Mihaela Dumitru și Alin Sandu, veteran al Teatrelor de Operații. Cel din urmă contribuind cu alte 8 pachete, procurate din resurse proprii.

     Activitatea de astăzi nu s-a limitat doar la solicitarea Primăriei Comunei Gogoșaru. Ajutor au mai primit și bătrâni, veterani de război, văduve ai veteranilor de război, singuri și fără de-ajutor, din satele Rărești și Drăghiceanu, tot din Județul Giurgiu.

    E greu să-ți stăpânești firea când auzi: „Măicuță, să vă dea Dumnezeu sănătate, că nimeni nu îmi deschide ușa. Sunt văduvă de tânără. Mi-a murit omul pe front”. Totuși, asta ne-ntărește și ne motivează să  bucurăm, cu puțin, sufeletele calde ale bătrânilor noștri.

    Credem cu tărie că această perioadă, creată de virusul nevazut, o vom depăși cu succes împreună.

    ÎMPREUNĂ VOM REUȘI! 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Un gând despre “Să le deschidem poarta și inima, bătrânilor noștri”