AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Dar din dar se face Rai

DISTRIBUIE

     Autoritățile au impus măsuri clare pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus, iar noi considerăm că o astfel de măsură importantă este chiar sprijinul Ministerului Apărării Naționale acordat forțelor MAI în activitățile de ordine publică, paza unor obiective preluate de la Jandarmeria Română, însoțirea convoiaelor de transport persoane ș.a.

     Camarazii noștri din Batalionului 265 Poliție Militară ”Tudor Vladimirescu” au luat parte activ, cu responsabilitate, determinare și profesionalism la astfel de misiuni și considerăm că prețul expunerii lor nu trebuie să le fie propria sănătate. De aceea, am decis că și noi putem fii scutul lor în lupta cu virusul.

     Astăzi, 27 aprilie 2020, Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir”  a ales să ofere  Batalionului 265 Poliție Militară ”Tudor Vladimirescu” din resursele materiale obținute  în urma donației făcute de SC INVINCTUS FORCE&SAFE SRL și a dat mai departe echipamente de protecție celor care se expun prin misiunile la care iau parte în această perioadă.

    Împreună trebuie să depășim această perioadă ! Împreună vom reuși!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Un gând despre “Dar din dar se face Rai”