AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Delegația AMVVD, întâmpinată de Președintele Parlamentului R.M. Igor Grosu și de reprezentanți ai Comisiei de Apărare condusă de Marcoci Boris

DISTRIBUIE

Delegația Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” împreună cu conducerea Uniunii Naţionale a Veteranilor Războiului pentru Independenţă au avut astăzi, 14.09.2022, întâlnire cu reprezentanți din Parlamentul Republicii Moldova.

Întâmpinați de președintele Parlamentului RM Igor Grosu și de delegația Comisiei de Apărare condusă de Marcoci Boris, veteranii TO români din AMVVD și veteranii RM din UNVRI au avut o întâlnire de consultări privind drepturile celor care au luptat, chiar și cu prețul vieții, pentru pacea și independența țării.

După zeci de minute de discuții, cu ajutorul AMVVD, problemele expuse de reprezentanții Uniunii au atras atenția conducerii Parlamentului primind asigurări că ele vor fi supuse analizei în vederea luării unei decizii cu celeritate.

În semn de respect și prețuire pentru atenția și pentru sprijinul acordat, reprezentanții AMVVD au acordat medalia de onoarea a asociației și alte obiecte personalizate ale Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir”

ÎMPREUNĂ SUSȚINEM VETERANII!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.