AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Despre „VETERANS GATHERING”

DISTRIBUIE

       În perioada 7-8 august s-a pus în aplicare scenariul evenimentului „Veterans Gathering”, de a cărui bună organizare și desfășurare s-a învrednicit Directorul Departamentului de Evenimente, Emilia Anton, susținută și de eforturile echipei pe care o coordonează, formată din Anda Udrea și Dan Mincă, totodată a Directorului Departamentului de Achiziții, Marketing și IT, Adrian Udrea, precum și a implicării echipei de airsoft Iron Sky Team.

      Grație inițiativei Iron Sky Team, Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” a ajuns mai aproape de și mai mulți oameni, care cred în demersurile acesteia, în idealurile și scopurile propuse, așa cum este chiar cel mai îndrăzneț obiectiv, Centrul de Refacere și Recuperare pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu. Și ca să întărească și să demonstreze susținerea în proiectul nostru, evenimentul „Veterans Gathering” a fost unul tocmai pentru a oferi sprijin financiar pentru continuarea lucrărilor de la viitorul centrul medical, prin donarea întregii sume colectate ca urmare a participării la acest eveniment.

      Iron Sky Team este o echipă de airsoft, care nu se află la prima acțiune de susținere a proiectelor Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf.Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” și care luptă alături de aceasta în toate inițiativele, oferind suport.

     Ca și în cazul fiecărui eveniment organizat de Iron Sky Team, a fost gândit și pus în aplicare un plan bine stabilit, respectând întrutotul condițiile actualelor măsuri privind stoparea răspândirii noului coronavirus. „Veterans Gathering” s-a desfășurat la baza Iron Sky Airsoft Bragadiru, acolo unde echipa Iron Sky Team  își organizează evenimentele weekend de weekend. Chiar și denumirea activității a fost una dedicată celor pentru care s-a depus efortul creării unui eveniment captant și eficient. Încă de la debutul acestuia și până la finalul jocului, la epuizarea timpului stabilit, momentele competiției au avut cursivitate, iar participanții au experimentat momente dintre cele mai relaxante, bucurându-se de socializare, destindere, bună dispoziție.

      Bucurându-ne de un parteneriat fructuos cu Iron Sky Team și bazându-ne pe întreaga susținere, dorim să mulțumim pentru încredere, suport și cooperare, și îi asigurăm că vom încerca, în aceeași măsură, să atingem nivelul cel mai înalt al eficienței acestui parteneriat.

    Prin acest parteneriat, împreună susținem veteranii!

#AMVVD #IRON_SKY_TEAM

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Un gând despre “Despre „VETERANS GATHERING””