AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Împreună suntem mai puternici! Veteranii de la sucursala AMVVD Bacău au condus colindătorii la bunicii de la Căminul pentru Persoane Vârstnice

DISTRIBUIE

Așa cum le-am promis veteranilor de război , dar și celorlalți bunici, ne-am întors în casa lor. De data asta alături de elevii de la Școala Gimnazială „C. Platon”, conduși de institutor Simion Mariana Nina (clasa aIII- a B) și învățătoare Pustianu Maria (Clasa a III a C). Și cum atmosfera sărbătorilor ce vin a cuprins tot orașul și bunicii de la Căminul pentru Persoane Vârstnice trebuia să abiă parte de bucuria colindătorilor. Și nu orice fel de colindători, ci cei mici, strănepoți, așa cum e datina.

  

  

Elevii de la Școala Gimnazială „C. Platon” s-au pregătit de zor cu mici cadouri și marți, 18 decembrie, au adus magia emoțiilor specifice Crăciunului în sala de festivități a Căminului pentru Persoane Vârstnice.  Bunicii au fost colindați conform tradițiilor și au primit cadouri simbolice.

Emoții, lacrimi de fericire, mulțumiri  și promisiuni de revedere…. Așa s-a încheiat evenimentul.

De câte ori putem, vom fi alături!

Poți începe și tu să faci ceea ce contează. Să prețuiești oameni. Să îi iubești atâta timp cât îi mai ai lângă tine. Să ierți. Să oferi. Să zâmbești. Să fii mai răbdător. Să fii mai empatic. Să îmbrățișezi fără motiv.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.