AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

În semifinala de la Eurovision Romania 2022 participă și un membru AMVVD

DISTRIBUIE

După cum se știe, statutul Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” (AMVVD) permite să avem lângă noi, atât militari veterani, militari activi, în retragere sau rezervă cât și persoane din societatea civililă, membri simpatizanți. Deci, suntem o asociație care, prin statut, avem în componență de la veterani la artiști, jurnaliști, doctori chiar și profesori.

Astfel, AMVVD se mândrește cu un număr foarte mare de membrii. Un membru de onoare care ne este și ambasador a ajuns în semifinala Eurovision România 2022, asa cum scrie și publicația diaspora.ro.

Young Veterans Fest – Dan Helciug în concert la Centrul de Recuperare și Refacere al AMVVD, de la Mănăstirea Dealu, în data de 25 septenbrie 2021

„Trăiești viața așa cum îți dorești și înveți din fiecare lecție. Asta am făcut eu de câțiva ani buni. Am intrat în Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” și, de atunci, le sunt ambasador. M-am atașat de ei și îi iubesc pentru că stiu ce înseamnă armata. Am în neam mulți militari, iar sora și cumnatul meu sunt veterani în Armata Americană. Alături de ei, de multe ori îndrăznești mai mult sau mai puțin, dar de fiecare dată îți dorești să fii un om împlinit. Te regăsești în alte povești de viață și-ai spune uneori că sufletul tău se potrivește perfect cu sufletele acestor oameni”, spunea Dan Helciug pentru diaspora.ro, anul trecut după spectacolul AMVVD de Ziua Drapelului.
Pentru a citi mai departe articolul apasa AICI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.