AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Licitația caritabila ”Pentru cei rămași” – prezentare produse (9)

DISTRIBUIE

Visează, Îndrăznește, Înfăptuiește, FII! Așa si a intitulat Alex Găvan fotografia realizată in ianuarie 2021, la 6500 de metri altitudine, ilustrând un moment dintr-o ascensiune de iarnă pe celebrul vârf K2, al doilea cel mai înalt munte al planetei. K2 este considerat a fi cel mai dificil de escaladat dintre toate cele 14 vârfuri de peste 8000 de metri. La data realizării fotografiei, K2 nu fusese încă niciodată urcat pe timp de iarnă.

Fotografie realizată în ianuarie 2021, la 6500 de metri altitudine de Alex Găvan.
Licitația pornește de la 500 Euro

Performer de top al României în alpinismul de altitudine extremă, Alex Găvan a escaladat şapte vârfuri de peste 8.000 de metri din Himalaya prin mijloace corecte, fără oxigen suplimentar şi fără porteri de altitudine. El folosește cea mai bună scenă posibilă, vârfurile celor mai înalţi munţi ai planetei, pentru a face diferenţa în cauzele în care a fost sau este implicat. Printre ele se numără oprirea tăierilor ilegale de păduri, protecţia ultimelor păduri virgine, Parcul Natural Văcăreşti, Centura Verde a Bucureştiului, salvarea aspretelui, probabil cel mai rar peşte din lume sau interzicerea utilizării cianurii în minerit. După ce pe 25 aprilie 2015 a supravieţuit cutremurului şi avalanşei din Everest, a iniţiat împreună cu echipa sa ”Bucurie pentru Nepal”, o campanie umanitară în urma căreia au fost construite trei şcoli în comunităţi izolate din Himalaya, unde acum învaţă peste 300 de copii. De asemenea, Fundaţia Alex Găvan a fost născută să manifeste în plan concret viziunea fondatorului său conform căreia ”Universul înseamnă abundenţă, generozitate şi altruism”, prin desfășurarea de proiecte în domeniul mediului, al educaţiei, sportului, al artelor şi în zona socială. Alex Găvan este și fondatorul ISLT – ”Inner Self Leadership Treks”, un program de leadership personal desfăşurat la altitudine, destinat antreprenorilor şi persoanelor din top management. Pentru că Alex crede în puterea transformatoare pe care tehnologia o poate aduce în viețile oamenilor pentru a fi niște buni custozi ai planetei Pământ, este partener și consultant de sustenabilitate al Simple IoT, companie românească ce dezvoltă prima rețea regională IoT (Internet of Things) dedicată 100% conectării obiectelor la internet.

Alex Gavan

Descriere fotografie: Digital type-c print pe hârtie Photo Rag Baryta de 315g, 100% bumbac, cu cerneluri pe bază de pigment Ultrachrome K3 78 x 56 cm; semnat dreapta jos, cu negru, „Alex Găvan”; cu înscrisurile, stânga jos, cu negru, „K2-8611m, Himalaya, Ianuarie 2021” și centru, cu negru, „Visează, Îndrăznește, Înfăptuiește, FII!”; timbru sec, dreapta jos, „AG, Alex Găvan”.

Tricou mânecă scurtă, personalizat AMVVD

Anul nasterii a fost 1956. Atunci, s-a înfiintat secţia de hanbal masculin, prin trecerea la Dinamo a formaţiei CSU Bucuresti, formata din studenti de la Institutul de Educaţie Fizica si Sport. Printre acestia erau Liţa Cosma, Oprea Vlase si Gabriel Zugrăvescu. Sirul victoriilor in campionatul intern s-a reluat in 2016, cand Dinamo a cucerit din titlul national. Echipa alb-roșie a repetat performanta si anul urmator, în 2017 (sezon în care a reusit eventul, campionat – Cupa României), dar si în 2018, 2019 și 2021. In 2020, Dinamo a dominat competiția internă, dar campionatul a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, iar titlul nu s-a decernat. Campioana naționala cinci ani consecutiv, cu un lot eterogen, alcatuit din jucători romani, dar si strani de valoare, Dinamo si-a pus amprenta pe prezentul handbalului romanesc.

Tricoul echipei de Handbal masculin, participanta la Champions League
Preț pornire licitație 60 Euro

Dacă vrei să faci o donație pentru a sprijini proiectul Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități de a continua construirea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani, ai la dispoziție doua numere de telefon, 0752581558 sau 0770419899 și un e-maillicitatie.amvvd@gmail.com, prin care ne poți contacta pe toată perioada licitației, între orele 18.00-22.00. Drept multumire pentru donația ta, iți vom oferi produse personalizate cu sigla AMVVD.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Un gând despre “Licitația caritabila ”Pentru cei rămași” – prezentare produse (9)”