AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Licitația caritabila ”Pentru cei rămași” – prezentare produse (8)

DISTRIBUIE

Datorita minunilor pe care le-a facut, Sfantul Nicolae este cunoscut drept ocrotitor al celor acuzati pe nedrept, al comerciantilor si al calatorilor, al fetelor nemaritate si al mirelor si, in mod special, al copiilor. Toate aceste minuni, dar si marea sa bunatate stau la baza convingerii ca Mos Nicolae aduce daruri in noaptea de 5 spre 6 decembrie, mai cu seama ca Sfantul si-a impartit toata averea mostenita fara sa pastreze nimic.

Icoana Sfântului Nicolae din anul 1970 lucrată manual cu foiță de aur.
Pret pornire licitatie 100 Euro

La începutul secolului al XXI-lea era jucat de peste 250 de milioane de jucători în peste 200 de țări, ceea ce îl face cel mai popular sport din lume. Originile fotbalului se află undeva în urmă cu peste 2000 de ani. În 2004, forul ce guvernează acest sport la nivel mondial FIFA, Fédération Internationale de Football Association)a recunoscut CHINA ca fiind locul de naștere al fotbalului. În jurul anului 200 î.e.n. chinezii jucau un sport asemănător numit cuju. Regulile au evoluat cu timpul, astfel ajungându-se la sportul practicat astăzi.

Minge de fotbal oferită de FRF, cu autograful antrenorului naționalei Mirel Rădoi și al dl. Răzvan Burleanu, Președintele FRF.
Pret pornire licitație 50 Euro

Jucător de geniu, unul dintre cei mai faimoşi purtători ai tricoului cu numărul 10 din lume, a fost declarat în noiembrie 2003 „Jucătorul de aur” de către Federaţia Română de Fotbal, respectiv cel mai bun fotbalist român din ultimii 50 de ani. Este vorba despre Gheorghe Hagi.

DVD de prezentare Gala Hagi,  volumul II “Cluburile”, cu autograful fotbalistului Gheorghe Hagi.
Pret pornire licitație 50 Euro

Vechea tradiție a practicării sportului în Armata Română a condus la înființarea, în 1947, a Asociației Sportive Armata. Înființarea A.S. Armata a răspuns necesității ca tinerii sportivi încorporați pentru a satisface stagiul militar să continue, în mod organizat, desăvârșirea măiestriei lor sportive; totodată, aceasta a avut drept scop să se dea posibilitatea talentelor afirmate din rândurile cadrelor permanente ale armatei de a se realiza și pe tărâmul activității sportive de performanță. Prima secție a clubului a fost cea de fotbal care, după reorganizarea sistemului de disputare a campionatului, este admisă în prima divizie a țării, în urma disputării unor meciuri de baraj. În același an se mai înființează încă 7 secții sportive: călărie, scrimă, tenis de câmp, box, volei, atletism și tir.

Tricoul echipei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua, din anul 2021, cu autografele jucătorilor și a antrenorului Daniel Oprița
Preț pornire licitație 50 Euro

Fecioara Maria a avut ca parinti pe Ioachim (Joachim) descendent al Regelui-Profet David si pe Ana (Anna) din familia Primului Preot Aaron. Desi in virsta, Joachim si Ana nu aveau copii. Jertfa pe care o aduse la templu Ioachim fu refuzata de catre preot pe motivul ca neavind copii nu este demn de a aduce jertfe. Sf Ioachim cuprins de durere se duse in pustiu si se ruga cu lacrimi in ochi lui Dumnezeu de a-l binecuvinta cu un copil. Aflind ce s-a intimplat la templu, Ana s-a alaturat sotului ei in ruga pentru un copil. Conform Bibliei, Arhanghelul Gabriel ii anunta pe Ioachim si pe Ana ca Dumnezeu le-a ascultat ruga si ca vor avea o fata, Maria, prin care v-a fi posibila mintuirea lumii.

Icoană Fecioara Maria cu Pruncul, pictată pe scoarță de copac, anul 1887. Dimensiuni: 14×10,5 cm.
Preț pornire licitație 100 Euro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.